Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ahhoz mennyire kell jó pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ahhoz mennyire kell jó pasinak lenni hogy egy szép csaj elkezdjen veled szemezgetni meg beszélgetni? Van hogy meglépitek ezt egy átlagos sráccal is?

Figyelt kérdés

Itt most rólam van szó konkrétan és nem nagyképüségből írtam ezt.

Minimum az kell hozzá gondolom, hogy jóképü meg zsánere legyen, esetleg valami kis különlegesség is kell hozzá?

2023. szept. 4. 16:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A megfelelő személy kell hozzá.
2023. szept. 4. 16:31
 2/13 anonim ***** válasza:
36%
Nagyot álmodtál Pistike! Egy középkori boszorkány se szemezne veled!
2023. szept. 4. 16:35
 3/13 A kérdező kommentje:
2-es szerintem veled valóban még az sem szemezne, ezért árad belőled ez a hatalmas rosszindulat és negativítás.
2023. szept. 4. 16:43
 4/13 anonim ***** válasza:
77%
Azzal szemeznek a csajok, akibol sugarzik a ferfiassag. Nem szepnek kell lenni, hanem ferfiasnak. A nok legyenek szepek, a ferfiak meg ferfiasak. Te szereptevesztesben vagy, azert nem talalod a helyed.
2023. szept. 4. 17:31
 5/13 anonim ***** válasza:
73%

Azért ez a férfiasság tág fogalom.

Most ezzel a "nem szép hanem férfias" dologgal úgy tűnik arra utalsz, hogy csak az ilyen Jason Momoa féle vikingekkel szemeznek a nők, ami korántsincs így.

2023. szept. 4. 17:47
 6/13 A kérdező kommentje:
4-es akkor a férfias férfiakkal szemeznek maradjunk ennyiben. És mi van azokkal a srácokkal akik nem olyan férfiasak? Velük abszolút nem is szemez senki vagy csak a hasonló mondjuk nem olyan szép nők?
2023. szept. 4. 18:12
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha van egy kerted tele ribizlivel, akkor elhívhatod és szemez majd veled.
2023. szept. 4. 19:17
 8/13 A kérdező kommentje:
7-es ennek mi köze a kérdéshez? Semmi akkor mi a f..nak irod ide?
2023. szept. 4. 19:20
 9/13 anonim ***** válasza:
63%
Látom nincs humorod, így nehéz lesz csajozni.
2023. szept. 4. 19:28
 10/13 A kérdező kommentje:
9-es de van humorom, csak nem azért tettem fel a kérdést, hogy elpoénkodjunk rajta, hanem olyanok véleményére vagyok kiváncsi, főleg nők, akiknek van ebben tapasztalata. Esetleg olyanra is kiváncsi lennék hogy bizonyos nők például miért nem mernek szemezni azzal aki tetszik nekik.
2023. szept. 4. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!