Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magasról a mélybe, reményt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magasról a mélybe, reményt adott, de esélyt nem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Soha nem volt még párkapcsolatom, és ebben a korban már nem erény, hanem szégyen.

Számtalanszor fordult már velem elő, hogy elhittem, hogy kellek valakinek, aztán egyik napról a másikra ignorált.

Most is ugyanez történt, csak éppenséggel szerelmes is vagyok. Én nagyokos elhittem, hogy érek valamit, de nem. És már beleéltem magam, hogy nem kell tovább egyedül éljek, hogy majd megélhetem a szexet, a szerelmet, és nem egy párnát kell ölelgessek elalvás előtt. Életemben másodjára vagyok szerelmes és nem bírom. Nagyon nem. A nyakamat tettem volna rá, hogy a másik fél is jól érezte magát velem, ezek szerint nem. Utálok itthon lenni, hajnalokig kint ülök a téren, mert mindig az üres házba jövök haza. Csak akkor jobb valamennyivel, hogyha ártok magamnak. Barátaim is több éves kapcsolattal a hátuk mögött osztják az észt a magányról, ami miatt még risszabbul leszek. Ajánlgatnak pasikat, de ők azokat bottal se piszkálnák meg.

2023. aug. 28. 07:26
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

Semennyit nem érsz nekem basszus, nem is ismerlek. Nekem az internetes társkereső egy nagy kuka. Próbáltam, de nem megy. Ha nincs vonzalom, akkor nem tudom odatenni magam a beszélgetésbe, nem tudok vicceskedni, hűvös és távolságtartó leszek. Ez nem enyhíti, hanem felfokozza a magányomat. Plusz tegyük hozzá, hogy szerelmes vagyok.

Te meg mindenkit meg akarsz ismerni, mindenkiben, aki ideír, meglátod a lehetőséget, és nem az embert akarod megismerni, hanem a lehetőséget akarod megfogni, ami ne haragudj meg, de nem szimpi. Ne azért akarj velem ismeretlenül barátkozni meg enyhíteni a magányt, mert nincs más. Ez visszataszító nekem.

2023. aug. 28. 13:14
 32/37 anonim ***** válasza:
0%

igaz,

egy egyszerű barátkozásban még is mi a rossz?

A társ keresők a barát keresők mind így működnek hogy jött egy ismeretlen és ......ennyi meg annyi évvel később legjobb barát,élettárs stb.

Barátaim vannak mondjuk rá szóval van más a szex annyira nem érdekel engem az érdekel hogy jól ki jönnénk-e. De ahogy mondtad ha nincs vonzalom hűvös vagy ebből ki kiindulva barátnak sem szeretnél ronda pasit. Lehet azért írok rád mert fel tettél egy kérdést de tegyük fel beszélgetünk 1 évig vagy tovább na az már nem azért lesz vagy ha 1-2 napot már az sem.

A szerelmes részt meg értem lehet ilyen téren egy barátnő többet tudna segíteni jobban át érzi.

2023. aug. 28. 13:21
 33/37 anonim ***** válasza:
7%

egyébként van akivel beszélgetek és találkozom néha viszont nagyon ritkán ér rá és messze is élünk egymástól.

Abban is igazad van hogy maga a lehetőség vonzó számomra.

Lehet igazad van és teljesen el kéne engednem figyelmen kívül hagyni az itteni kérdéseket gyakori-ra akkor jönni ha tényleg kérdezni akarok vagy nem tudom esetleg egy egy kérdést megnézni hát ha tudok válaszolni minden mást elengedni. Csak nehezen megy mert ez azt jelenti hogy a reményt is el kell engednem azt meg nagyon nehéz.

2023. aug. 28. 13:25
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen "magányos nő vagyok, segítség!" jellegű kérdésekkel sosem volt értelme foglalkozni túl sokat. Persze olvassa az ember és elmondhatja a véleményét, de nyilvánvaló volt számomra mindig is hogy az ilyen nőknél még annyira sem érdemes kezdeményezni mint egy rendes normális nőnél.

Mert ezeknél a mentális problémák (ami nem feltétlenül zakkantságot jelent) ellehetetlenítik az ismerkedést. Itt a gyk-n csakis akkor érdemes ismerkedni ha a nő ír rád

2023. aug. 28. 15:09
 35/37 anonim ***** válasza:
34 egyet tudok érteni.
2023. aug. 28. 16:11
 36/37 anonim ***** válasza:
90%

A magányod egyre jobban átmegy keserűségbe..

Ha hiszed, ha nem megértem. Éreztem már szarul magam. De tudod mit mondanak körülöttem és sajnos igazuk van..

Nem fog senki bekopogni az ajtódon, hogy érted jött.

Valahol muszáj elkezdened ismerkedni.

2023. aug. 28. 23:16
 37/37 anonim ***** válasza:
40%

"Nem fog senki bekopogni az ajtódon, hogy érted jött."

Pont az a durva hogy nőként még akár ez is előfordulhat. És ő természetesen elhajtaná mert valami kifogása mindig lenne, ha más nem az hogy ennyire nyomul a srác. Az ilyen nők vagy úgy néznek ki mint a lochnessi szörny, vagy csak túl válogatósak és komolytalanok egy kapcsolathoz

2023. aug. 29. 11:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!