Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magasról a mélybe, reményt adott, de esélyt nem, mit tegyek?
Soha nem volt még párkapcsolatom, és ebben a korban már nem erény, hanem szégyen.
Számtalanszor fordult már velem elő, hogy elhittem, hogy kellek valakinek, aztán egyik napról a másikra ignorált.
Most is ugyanez történt, csak éppenséggel szerelmes is vagyok. Én nagyokos elhittem, hogy érek valamit, de nem. És már beleéltem magam, hogy nem kell tovább egyedül éljek, hogy majd megélhetem a szexet, a szerelmet, és nem egy párnát kell ölelgessek elalvás előtt. Életemben másodjára vagyok szerelmes és nem bírom. Nagyon nem. A nyakamat tettem volna rá, hogy a másik fél is jól érezte magát velem, ezek szerint nem. Utálok itthon lenni, hajnalokig kint ülök a téren, mert mindig az üres házba jövök haza. Csak akkor jobb valamennyivel, hogyha ártok magamnak. Barátaim is több éves kapcsolattal a hátuk mögött osztják az észt a magányról, ami miatt még risszabbul leszek. Ajánlgatnak pasikat, de ők azokat bottal se piszkálnák meg.
Ne becsüld így alá magad! Ennél sokkal többet érsz, csak azt kell megtalálnod, aki értékeli is, aki vagy!
F
"Számtalanszor fordult már velem elő, hogy elhittem, hogy kellek valakinek, aztán egyik napról a másikra ignorált."
Rendszeres férfi tapasztalat
Üdv a férfiak világában, láthatod milyen cudar az élet ha nem vagy elég vonzó
lenne kedved ismerkedni?
nem tudom ilyen lehetsz de érdekelne.
Én kifejezetten vonzó nőnek tartom magamat, de hidd el, a férfiak 90%-nak én is csak szexre kellenék.
Átlátok a legtöbbjükön, épp ezért nincs senkim jóideje.
Szóval amúgy a problémáddal nem vagy egyedül, gondolj arra, hogy sokan vagyunk hasonló cipőben, és ez nem annak a kérdése, mennyire lát a másik vonzónak.
Rengetegen (egyébként nők is) csak az érzelemmentes szexre hajtanak, ilyen a világ.
Most magaddal foglalkozz inkább, egy időre felejtsd el a férfiakat. Önismeret fejlesztése, meditálás sokat fog segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!