Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magasról a mélybe, reményt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magasról a mélybe, reményt adott, de esélyt nem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Soha nem volt még párkapcsolatom, és ebben a korban már nem erény, hanem szégyen.

Számtalanszor fordult már velem elő, hogy elhittem, hogy kellek valakinek, aztán egyik napról a másikra ignorált.

Most is ugyanez történt, csak éppenséggel szerelmes is vagyok. Én nagyokos elhittem, hogy érek valamit, de nem. És már beleéltem magam, hogy nem kell tovább egyedül éljek, hogy majd megélhetem a szexet, a szerelmet, és nem egy párnát kell ölelgessek elalvás előtt. Életemben másodjára vagyok szerelmes és nem bírom. Nagyon nem. A nyakamat tettem volna rá, hogy a másik fél is jól érezte magát velem, ezek szerint nem. Utálok itthon lenni, hajnalokig kint ülök a téren, mert mindig az üres házba jövök haza. Csak akkor jobb valamennyivel, hogyha ártok magamnak. Barátaim is több éves kapcsolattal a hátuk mögött osztják az észt a magányról, ami miatt még risszabbul leszek. Ajánlgatnak pasikat, de ők azokat bottal se piszkálnák meg.

2023. aug. 28. 07:26
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Hasonlo cipobe jarok, nincs megoldas mar 1000 x vegigzongoraztam, ad az elet pofonokat, balakinek anyagit valakinek nemmkehet gyereke van aki szar kapcsolatban el, nekunk ez a pofon
2023. aug. 28. 08:38
 12/37 anonim ***** válasza:
52%
10. Ki nem kedvel? Nem írtam, hogy nekem bármi bajom van az ismerkedéssel. Csak elég sokat olvastam és mozogtam ilyen körökben. De eléggé hiszek a genetikai determinizmusban, vagyis hogy a genetikánk (aminek része, de nem egésze a kinézet) eléggé befolyásolja a későbbi életünket. Nem számít sokat a kiállásod, pláne egy nőnek nem a férfiak szemében, mert a férfiak rámennek mindenre. Ha nőként vagy sikertelen, az még durvább, mintha férfiként, mert a férfiak rámennek mindenre. Még egyszer mondom: Nem bírod magad beleképzelni olyanok helyébe, akik szerencsétlen genetikával születtek és saját magadat próbálod nyugtatni és jobban érezni igazából, amikor ilyen embereknek adod ezeket a semmit mondó "soha ne add fel" és hasonló tanácsokat. A vonzó emberek tényleg jól teszik, ha soha nem adják fel, a nem vonzóak pedig rengeteg csalódástól kímélik meg magukat, ha igen. Tudom, ez a mai csilli-villi "bármit megtehetsz, bármit elérhetsz, csak akarni kell" világban és mentalitásban sokaknak nem tetszik, ugyanis szembe megy azzal a kamu gondolkodással, hogy valóban bárki bármit megtehet és elérhet.
2023. aug. 28. 09:38
 13/37 anonim ***** válasza:
0%

"Ajánlgatnak pasikat, de ők azokat bottal se piszkálnák meg."

Innentől valahogy világos ez a történet

Remélem nem kell kommentár

2023. aug. 28. 09:39
 14/37 anonim ***** válasza:
8%
13. Nem tudom mit akarsz ezzel mondani. Igen, nőként egyszerűbb és ha a kérdező ugyanilyen szarul nézne ki, mint most, de férfi lenne, akkor még ennyi esélye sem lenne. De attól még neki is szar, ezt nem kell elvenni tőle szerintem. Nem vonzó férfinak lenni szarabb, de nem vonzó nőnek lenni is elég szar.
2023. aug. 28. 09:45
 15/37 anonim ***** válasza:
12: Bírom, hogy nem láttad se a kérdezőt, se engem és úgy feltételezed, hogy biztos azért mert ő nem vonzó, azért. Ha annyra ronda lenne senki sem próbálkozna be nála. Azt se tudod milyen a kinézete, de viszont érezni rajta, az írásán, hogy kétségbe esett nem találja a helyét. Mellesleg a terápia nem arról szól, hogy pozitív mondatokat mantráznak, hanem trauma feltárásról stb.Fogalmad sincs a dolgokról, mert te felszínesen foglalkozol vele. Én viszont nem.És képzeld nekem is voltak ilyen próblémáim.Az önbizalom és az önbecsülés nem külső dolgoból jön, mivel ha onnan jön az törékeny. Nincs mire építeni. A kérdező élettörténetét sem ismerjük, csak azt, amit ide leírt.Van aki ezzel foglalkozik átlátja a dolgokat, így tudna segíteni.
2023. aug. 28. 10:10
 16/37 anonim ***** válasza:

Ne árts magadnak semmiképpen se!

Legyen annyi kitartásod, hogy abban a formában próbálod magad megtartani, amiben a legvonzóbb vagy, és ami az egészség irányába törekszik.

Sokkal egyszerűbb felállni, ha nem hagyod el magad.

2023. aug. 28. 10:20
 17/37 anonim ***** válasza:
43%

7., 12.: Végre egy logikusan, reálisan gondolkodni képes ember!

"Ha nőként vagy sikertelen, az még durvább, mintha férfiként, mert a férfiak rámennek mindenre."

Ezt meg egyenesen aranykeretbe foglalnám.

Egy csomóan - köztük nők is! - elképzelni sem tudják, milyen a létezés sikertelen, ronda (genetikailag hulladék) nőként. Ez nem az a szint, amin egy kis smink, frizura, csini ruci segít... És az a legjobb eset, amikor csak simán levegőnek néznek. Akkor legalább nem bántanak, aláznak, szemétkednek veled, engednek meg maguknak mindenféle mocsokságot veled szemben stb.

2023. aug. 28. 10:28
 18/37 anonim ***** válasza:
55%

Legalabb magadnak okoznal jót

Még magadra se szamithatsz igy akkor mástol se várd

2023. aug. 28. 10:38
 19/37 A kérdező kommentje:

Én nem tartom magam genetikai hulladéknak alapjáraton (most összetörve annak tartom magam, csúnyának is látom magam, de tudom, hogy nem vagyok egy bányarém) viszont rajtam se segít a smink, új ruha.

Mindig én kezdeményeztem mindenkinél, sose jött be a taktikázás, azt se tudom, hogy hogyan kell, de nem is akarom megjátszani magam. A magánytól már kikészülök konkrétan, és akkor jönnek a válaszok: "ne görcsölj rá; majd akkor fog jönni, amikor nem számítasz rá; egyedül lenni jobb; élvezd a szingliséget, fókuszálj magadra; a külsőddel ezt csináld és azt csináld", és ehhez hasonló bölcselkedések olyanoktól, akiknek sose volt ilyen gondjuk.

2023. aug. 28. 10:50
 20/37 anonim ***** válasza:
65%

Hát igen, ez ismerős.

Nekem a kedvencem a "jót fog tenni egy kis magány, legalább foglalkozhatsz magaddal" - egész életemben magányos voltam, ők meg igazából egy percet sem voltak még egyedül.

2023. aug. 28. 10:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!