Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magasról a mélybe, reményt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magasról a mélybe, reményt adott, de esélyt nem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Soha nem volt még párkapcsolatom, és ebben a korban már nem erény, hanem szégyen.

Számtalanszor fordult már velem elő, hogy elhittem, hogy kellek valakinek, aztán egyik napról a másikra ignorált.

Most is ugyanez történt, csak éppenséggel szerelmes is vagyok. Én nagyokos elhittem, hogy érek valamit, de nem. És már beleéltem magam, hogy nem kell tovább egyedül éljek, hogy majd megélhetem a szexet, a szerelmet, és nem egy párnát kell ölelgessek elalvás előtt. Életemben másodjára vagyok szerelmes és nem bírom. Nagyon nem. A nyakamat tettem volna rá, hogy a másik fél is jól érezte magát velem, ezek szerint nem. Utálok itthon lenni, hajnalokig kint ülök a téren, mert mindig az üres házba jövök haza. Csak akkor jobb valamennyivel, hogyha ártok magamnak. Barátaim is több éves kapcsolattal a hátuk mögött osztják az észt a magányról, ami miatt még risszabbul leszek. Ajánlgatnak pasikat, de ők azokat bottal se piszkálnák meg.

2023. aug. 28. 07:26
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

"Csak akkor jobb valamennyivel, hogyha ártok magamnak."

Ez ugyan nagyon durván hangzik, de belegondolva nagyon is normális dolog.

Az alkohol, cigaretta, drogok mind olyan dolgok amivel ártunk magunknak miközben jobban érezzük magunkat ettől. Ezen kívűl is létezik még egy rakás apró dolog amivel hasonlóképpen árthatunk magunknak. Szóval emiatt nem is kell lenézni magadat szerintem, mindenki kezelni igyekszik a stresszt, a sikertelenség pedig rengeteg stresszel jár

2023. aug. 28. 11:01
 22/37 anonim ***** válasza:
A mentalisan instabil embereket eleg gyorsan fel lehet ismerni. Az incelek nagy banatara. Nalad sem kerek a tortenet, segitsegre szorulsz. A siker nem jon magatol. Amig nem tudod mentalisan megerositeni magad es celtalanul elsz, addig nem sok eselyed lesz.
2023. aug. 28. 11:42
 23/37 A kérdező kommentje:
Nem élek céltalanul, viszont magányos vagyok veszettül.
2023. aug. 28. 11:48
 24/37 A kérdező kommentje:

#20 Fókuszálj magadra, egyedül is tök jó lenni. Költsd a pénzed ruhára meg menj egyedül mindenhová, nem ciki:) Nyaralj a szüleiddel, mert az milyen jó buli☺️ Érdekes, én sose voltam kimeredve a pucuért, nem volt igényem a szexre, csak amikor jött a Peti és szerelmes lettem. Majd jönni fog neked is valaki🥹 Lesz majd olyan, aki fogja értékelni, hogy szűz és tapasztalatlan vagy, mert a fiúknak arra áll fel, hogy átszakíthatnak egy szűzhártyát, és örülj neki, hogy még nem szexeltél, mert legalább nem ment át rajtad a fél város 13-14 évesen, mert csak ez a két véglet létezik. Na mindegy, megyek haza a Petihez, már nagyon vár🥹❤️ Addig minden jót, és fel a fejjel☺️🫶

Na kb ez.

2023. aug. 28. 11:54
 25/37 anonim ***** válasza:

Én se találom évek óta a párom és igen veszett rossz érzés.

De komolyan gondolkozz el rajta, hogy neked jelenleg kéne olyan ember az életedbe aki ennyire durván maga alatt van?

Találni kell valamit ami kicsit kiránt ebből.

Tudom tudom, a háziállat, a sport, a sorozat, a könyv nem ad szerelmet.

Nekem sem adnak. De legalább kicsit kiszakít a depiből, jobban érzem tőlük magam és emiatt esélyesebb, hogy vonzó leszek valakinek.

Nekem is vannak rossz pillanatok.. de túl kell lendülni rajta.

2023. aug. 28. 12:14
 26/37 A kérdező kommentje:
Sportolok, netflixes sorozatokat nézek éjjel nappal. Nem ránt ki sehonnan.
2023. aug. 28. 12:17
 27/37 anonim ***** válasza:
0%
nem értem nekem pl miért nem írsz vissza?
2023. aug. 28. 12:25
 28/37 anonim ***** válasza:
0%

27# Nyugalom, nekem sem válaszolt (egyelőre).

Szintén magam alatt vagyok a szakítás miatt és jó lenne hasonló helyzetben lévő emberrel találkozni. Nekem legalábbis sokat javítana a hangulatomon.

2023. aug. 28. 12:48
 29/37 A kérdező kommentje:
Nem fogok visszaírni. Nem értem miért érzitek ezt, hogy mindenkire rá kell írni, aki kiír egy kérdést. Nem azért lett kiírva a kérdés, hogy random emberek rám írjanak, az nem segít semmit rajtam.
2023. aug. 28. 13:03
 30/37 anonim ***** válasza:
29%

Érthető,de miért ne enyhíthetnénk egymás magányát?

Ha fel lépsz egy társkeresőre szintén random emberek írnak.

Pláne ha ugyan ebben a helyzetben esélyt ad valaki te is örülnél neki,csak itt és most te vagy az elutasító az aki azt mondja nem ér a másik semmit.

2023. aug. 28. 13:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!