Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is észrevette már, hogy van egy ilyen inkább női mánia, ami a férfiakra nem jellemző?
Megvan az amikor a nőnek az a baja, hogy egy egy tulajdonságában nem ő az akire a férfi vágyik, mert pl kicsi a melle, vagy nem úgy főz mint ahogy a férfi szeretné, stb, stb.
Akkor a nő erre úgy reagál, hogy nem vagyok tökéletes, nem is szeretsz! Lehet hogy csak én nem láttam még, de én nem láttam még ilyet férfitól.
Van egy bizonyos szintű tetszés,
(értelmes esetben nem csak testi….🙄 de ezt hagyjuk)
Ami fölött már elnézi az ember, hogy a párja nem teljesen olyan, mint amit elképzel fejben.
Ez a vonal húzódna máshol a nőknél, vagy mi lehet ennek az oka?
"pl kicsi a melle, vagy nem úgy főz mint ahogy a férfi szeretné, stb, stb."
Bakker. Itt a GYK-na aztán tényleg tele vagyunk egy csomó mindennel, amit a csajok keresnek egy férfiben, amiben ha nem felel meg akkor már egyből dobják:
- magasság
- pénz
- lakás
- kocsi
- lapátáll, vadászszem
- intim méret
stb, stb.... Ezek mellett tényleg eltörpül az, hogy "kicsi a melle, vagy nem úgy főz mint ahogy a férfi szeretné".
Talán mert egy tapintatos ember nem közli az ilyesmit a másikkal.
Kicsi a melle?
Nem tud rajta változtatni. Ha neked ez fontos, keress nagymellűt. Ha nem fontos, akkor hallgass róla. Senki se szereti, ha leszólják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!