Ott ahol van mozgás, albérlők jönnek mennek és bekeveredik nem fehér ember, más is észrevette, hogy milyen igénytelenek, másnál is jellemző ez?
Figyelt kérdés
Patyolat tiszta volt éveken át az emelet ahol lakom, amióta új albérlő van jelen, azóta mocsok mocsok hátán. Nem érdekli, észre sem veszi, nem foglakozik vele. Beszereztek egy kutyát is, a liftnél a fal telibe hgyozva mindennap, tegnap anyám 3 guriga szrt talált a lépcsőfokokon, az ajtónk előtt szivarka maradványok, húgy foltok.2018. márc. 7. 21:02
1/5 anonim válasza:
igen, ezt a módszert a lakásmaffia is szereti alkalmazni, no de azért a cigányok között is van igényes és a parasztok között is van putris de az biztos csendes cigánnyal még nem találkoztam
2/5 anonim válasza:
Tudom hogy nagyon kellemetlen dolgok alakulhatnak ki,de a társadalom évek,évtizedek alatt szelektálódik.
Mindenki ott köt ki,ahová (valamiért) való.
Ha te ezeket észreveszed és zavar,tegyél ellene,vagy költözz el igényes helyre.
Hidd el odébb kell állni,mert felzabál a fertő.
A fertő legyen az övéké.
3/5 anonim válasza:
A cigányok jelentős százaléka ilyen. Abban meg ne legyél biztos, hogy a kutya sz@rt oda.
4/5 anonim válasza:
Ilyenkor azért imádkozz, hogy tényleg a kutya sz@rja meg pisilje össze a folyosót! Egyébként nem is értem, normális ember nem ad ki ilyeneknek lakást.
5/5 anonim válasza:
Szólni kellene a közös képviselőnek, hogy vegye fel a kapcsolatot a főbérlővel, mert nektek jogotok van a tiszta, csendes lépcsőházhoz stb. Ha nem változik semmi, akkor ki kell őket bacajtani az utcára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!