Miért tartja valaki állandóan zárva az ajtót ha egyébként nem jellemző rá?
Este zárom.Nem az a gond ha valaki zárja az ajtót.Meg volt beszélve,hogy átmegyek az újságért.Azt pedig nem tartom valószínűnek,hogy az egész délelőtt folyamán három napon keresztül annyira elvan foglalva,hogy ne lenne két perce,hogy elintézzük az újságot.
2-es válaszoló: nincs csengőjük :-)
7-es: azt nem várom el,hogy egész nap nyitva tartsa.De általában megszokta mondani ilyen esetben,hogy délelőtt vagy délután van otthon,és
nem szokott gond lenni,hogy épp 9-kor vagy 11-kor megyek át.Persze benne van a pakliban,hogy épp nincs otthon, vagy tusol és bezárkózik.De nem hinném,hogy 3napon keresztül többször is olyan időpontot találok el,amikor nincs két perce.
Na én pont a magadfajták miatt zárom :D
Senkihez ne törj be, ha vár, ha nem vár. Nem elég, hogy illetlenség, az ember a saját lakásában nem érezheti magát biztonságban?
Én is akkor szoktattam rá a férjem, hogy zárja kulcsra mindig az ajtót, amikor azt láttam, hogy a pont zárva felejtett ajtón nyitogat befele a vízleolvasó.
Ilyen a világon nincs! Ha valaki nem nyit ajtót, akkor szépen tovadöcögsz és nem zaklatod a saját otthonában!
Ha nincs csengő, lehet kopogni, lehet megcsörgetni, senkinek nem kötelessége bárki előtt nyitva hagyni az ajtót, csak azért, mert te lehet, épp arra jársz. Vagy nem. Aztán benyit helyetted valami sorozatgyilkos.
"Na én pont a magadfajták miatt zárom :D "
Megvolt beszélve,hogy átmegyek az újságokért és nem szokásom másokat zaklatni, a nyakukra járni.3hónapja nem is voltam náluk.
Ha már minősítesz akkor gondolom te is olyan fajta vagy aki valamit ígér azután kihúzza magát és még a másik van beállitva jibásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!