Állandóan ennék, idáig ez nem volt jellemző. Ezek szerint ne számítsak szülésre az elkövetkező napokban?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam, hogy szülés előtt inkább az étvágytalanság a jellemző, hát én már várom azt az étvágytalanságot, de egyelőre valamiért folyamatosan zabálnék. :) Nálatok hogy volt ez a dolog, mielőtt megindult a szülés? Ettetek, vagy inkább nem volt étvágyatok? :)
38 hetes kismama
2015. febr. 23. 16:42
1/6 anonim válasza:
Én meg pont azt olvastam ma, hogy a "zabálás" a szülés jele :D
Te is tűkön ülsz már? Más jelek? :)
Szintén 38 hkm
2/6 A kérdező kommentje:
Óóó dejoo egy sorstárs!! 😃 hát bár igazad lenne!! Én már nagyon túl lennék rajta és babáznék! 😃 jóslók vannak minden nap, rengeteget keményedek, 2 hete a méhszáj 2110 volt, most szerdán lesz vizsgálat, hát kíváncsi vagyok, most hogy állunk! 😊 Te hogy vagy, hogy bírod az uccso heteket/napokat? 😃
2015. febr. 23. 17:32
3/6 anonim válasza:
2 hete szintén 2110. Pénteken voltunk nst-n: nem sok jele volt hogy készülödne kifele :)
Néha egykis keményedés, de joslók ritkán ... a fél karom odaadnám érte ha végre történne valami (és vége lenne a gyomorégésnek) :D
1.
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, ezzel én is így vagyok. Raadásul második napja hihetetlen képtelen rémálmaim vannak a babával meg a szüléssel kapcsolatban, teljesen kivagyok, amikor felébredek... Gondolom a hormonok hülye játéka. :-/ amúgy az nst nekem is tök lapos, pedig egyébként egész álló nap keményedik a pocakom, de amikor reggelente az nst van, akkor nincs egy fia keményedés sem. :)) Te mikorra vagy kiirva? :) én jövőhét vasárnapra. :)
2015. febr. 24. 09:42
5/6 anonim válasza:
Jövöhét péntekre :)
De még mindig semmi ...
6/6 A kérdező kommentje:
Na ma voltam a dokinál. A méhszáj 1111, a lepény 2-es fokban érett, baba 3189 gramm elméletileg. :) annnnnyira jó lenne a hétvégén már babázni!! :)) Te hogy vagy? :) még mindig semmi?:)
2015. febr. 25. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!