Ti is észrevettétek hogy jellemzően a fiatal pároknál a férfin van a jobb maszk miért van ez?
Figyelt kérdés
Egy nőnél általában egy orvosi maszk van, abszolút nem biztonságos. A férfin viszont nagy erős szűrőbetétes maszk, ffp3 Maszk, jobban félnek vagy miért van ez?2020. ápr. 30. 19:59
1/13 anonim válasza:
Nálunk is így van apámnak az általad említett szűrős maszkja van, család többi tagjának a sima orvosi. Apámnak a munkahelyen is használni kell a jó minőségű szűrős munkavédelmi maszkot, neki onnan volt.
2/13 anonim válasza:
Mind a ketten mosható maszkot hordunk, én varrtam őket. Én inkább olyan párokat látok, ahol csak a nőn van maszk pl, vagy ugyanolyan, ahogy nálunk is.
3/13 anonim válasza:
Mert minden férfi gonosz, jöhet a következő kérdés.
5/13 anonim válasza:
Mert a nőknek erősebb, szebb, jobb illatú az immunrendszere, ill. a férfiak még ahhoz is csöveskukoricák, hogy vacakabb maszkot lehessen rájuk tenni.
6/13 anonim válasza:
Érdekes,nálunk fordítva van ez.
7/13 anonim válasza:
Én nem ezt tapasztalom. Én például férfi vagyok és rajtam semmilyen nincsen.
8/13 anonim válasza:
Baromság az észrevételed.
Lány vagyok és ffp3 maszkom van.
" Nem hordok maszkot."
Nem zavar, hogy üzletben, BKK járművein kötelező?
9/13 anonim válasza:
" Mert a férfi társadalmi szempontból fontosabb és értékesebb mint a nő."
Ja, az olyan ostoba, buta, lúzer, mint te?
10/13 anonim válasza:
Nekem olyan van, amit anyukám varrt. :) Nem érdekel a biztonság, arra jó, hogy kifelé ne fertőzzek senkit és beengedjenek a boltba. Szerintem már amúgy is átestem rajta, úgyhogy leszarom, mi van velem.
Amúgy a páromnak is anyukám varrta, szóval ez nem igaz ránk amúgy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!