Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is észrevette már, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is észrevette már, hogy van egy ilyen inkább női mánia, ami a férfiakra nem jellemző?

Figyelt kérdés

Megvan az amikor a nőnek az a baja, hogy egy egy tulajdonságában nem ő az akire a férfi vágyik, mert pl kicsi a melle, vagy nem úgy főz mint ahogy a férfi szeretné, stb, stb.

Akkor a nő erre úgy reagál, hogy nem vagyok tökéletes, nem is szeretsz! Lehet hogy csak én nem láttam még, de én nem láttam még ilyet férfitól.

Van egy bizonyos szintű tetszés,

(értelmes esetben nem csak testi….🙄 de ezt hagyjuk)

Ami fölött már elnézi az ember, hogy a párja nem teljesen olyan, mint amit elképzel fejben.

Ez a vonal húzódna máshol a nőknél, vagy mi lehet ennek az oka?

2023. aug. 23. 13:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Milyen zagyva kérdés. Mi a bajod?
2023. aug. 23. 13:34
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy nem vagyok tökéletes, és azt is tudom, hogy a párom is tudja ezt.

Ugyanakkor ismerem a párom, és tudom, hogy mi mennyire fontos neki (akár külsőre, akár belsőre), meg nekem is megvannak azok a szempontjaim, hogy milyen téren szeretnék mindenképp tetszeni a férfinak, akivel együtt vagyok. Szóval majd én eldöntöm szépen magamnak, hogy mennyire érint mélyen az egyes tökéletlenségeim nevesítése, és szeretnék-e kapcsolatban lenni az adott férfival, hol vannak a határaim.

A testem pontosan egy ilyen kritikus téma, nem lennék olyan férfival, akinek nem tetszik a mellem, fenekem, sem olyannal, aki nálam jóval vékonyabbakat vagy ducibbakat kedvel leginkább. Nekem fontos, hogy még ha nem is vagyok tökéletes (mivel senki nem az), akkor is pont az "esete" legyek a páromnak.

Nem érdekel, ha valaki erről lekicsinylően nyilatkozik, és valami ostoba női hóbortnak adja elő, eszem ágában sincs ezen változtatni.

2023. aug. 23. 13:38
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

"Megvan az amikor a nőnek az a baja, hogy egy egy tulajdonságában nem ő az akire a férfi vágyik, mert pl kicsi a melle, vagy nem úgy főz mint ahogy a férfi szeretné, stb, stb.

Akkor a nő erre úgy reagál, hogy nem vagyok tökéletes, nem is szeretsz!"

Nem csoda,ha kiakad, ha te mondod még többször is, hogy igazából nem az eseted se kívül, se belül bakker.

Te neked mindegy lenne fordított esetben,mint pl. azzal jönne elő, hogy az exeinek nagyobb szerszámuk volt, vagy több pénzt kerestek így több programot csináltak együtt, jobban életképes egyedek voltak?

Gondolkodj már mielőtt kérdést teszel ki, sőt a barátnő előtt fogd már magad vissza (ha van/lesz).

Oké,ha kérdezi és te értelmesen, szépen elmondod, de valszeg te vagy egy buta és/vagy bunkó vagy, vagy egyáltalán nem szereted,tisztel (t)ed a partnere(i)d.

Kiábrándító az egész hozzáállásod.

2023. aug. 23. 13:41
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Nem úgy főz, mint ahogy a férfi szeretné... 🤣🤣🤣🤡🤡🤡
2023. aug. 23. 13:44
 5/12 A kérdező kommentje:

3. Én nem szoktam ilyenek miatt csesztetni senki, csak egy felsorolás volt.

Pont ez a lényeg, hogy olyan dolgokon akadnak ki, ami a férfinak nem fontos, és úgy nem “jók benne”

Én nem akartam a szexre terelni a dolgot, mert nem ez a lényeg.

De ha már csak ebben megy a gondolkodás, akkor legyen.

Ha nagyfarkú néger kellene a páromnak, az nyilván fájna, mert nem vagyok nagyfarkú néger. De attól nem érzem rossznak magam, hogy 2cmvel hosszabb farok kéne neki, és csak akkor lennék “tökéletes”, most meg csak k@rvára fasza vagyok nála.

Ha nem vagyok elég jó neki, akkor úgyis elhagy. Ilyeneken kár kiakadni.

2023. aug. 23. 14:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én értelek, én se akadnék ki, csak kiraknálak. XD

Sok sikert kívánék aztán byebye! XD

2023. aug. 23. 14:17
 7/12 anonim ***** válasza:
67%

A nőkben alapvetően sokkal nagyobb a megfelelési kényszer. Ez az élet minden területén előjön. Most arról lehetne vitatkozni (ha lenne még gender szak) hogy ez evolúciósan kódolt tehát veleszületett dolog, vagy a szocializáció során formálja ilyenre a nőket a társadalom. Esetleg a kettő együtt.

Én is ilyen vagyok. Hiába tudom hogy jól nézek ki, és tetszem a páromnak. Utálom, hogy nem vagyok tökéletes, meg hogy van nálam szebb is, és ezt nyilván ő is látja. A hiúságom nagyon rossz és kicsinyes tulajdonságom. Cserébe mondjuk nem csak ebben vagyok ilyen. Hiába tudom magamról hogy viszonylag okos és olvasott vagyok, mindig másokhoz hasonlítom magam, az egyetemi oktatóimhoz pl, hogy na én soha nem leszek olyan jó. És ez is önbizalomhiányossá tesz.

2023. aug. 23. 14:25
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Mármint vilagos, hogy mindenegyes porcikám nem tetszhet,vagy a személyiségem, hiszen nem vagyok tökéletes.

De specifikus dolgokat írtál példának, az egész úgy tűnik így, hogy a ló helyett elég a szamár, de ha jön a lovacska, a szamárka hoppon marad, mert hát csak egy megállomás volt míg a másik a végcél.

Érted a különbséget?

Mi az amúgy, hogy nem úgy főz mint szeretnéd? Te nem tudsz, vagy anyuci pici kisfia vagy?

Tetszenek a nagymellű nők? Nincs ezzel baj, mindenkinek más az ízlése. De akkor minek vagy vele, minek teszed szóvá, hogy nem az ideálod?

Mondjunk tök hülyeség az ideál, mert nem létezik olyasmi, ha megismernéd rájönnél, hogy mégse az.

Természetesen közrejátszik az egészben, hogy te hogyan viselkedsz a pároddal a kapcsolat alatt. Ha te érzéketlen, éretlen vagy, akkor nem meglepő, hogy úgy érzi nem szereted.

Én személy szerint tisztában vagyok azzal, hogy az én páromnak tetszenek ezek a mai nagybögyű,nagy seggű nők IS, de mivel kifejezi, hogy szeret nincs mitől tartanom.

Nem is aggódnék, se nem hisztiznék, mint írtam szerencsét kívánék neki és kiiktatnám az életemből.

2023. aug. 23. 14:26
 9/12 anonim ***** válasza:
Ez inkabb tinikre jellemzo, felnott emberek akik kapcsolato letesitenek azok tudjak mire vallalkoznak, h nem leshel soha tokeletes senkinek sem, es a kulso nem minden, csiszolodni meg kell sot muszaj
2023. aug. 23. 16:29
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

"Pont ez a lényeg, hogy olyan dolgokon akadnak ki, ami a férfinak nem fontos, és úgy nem “jók benne”

De ha nem fontos a férfinak, miért vannak benne preferenciái?

Ha nekem tetszenek a magas férfiak, és összejövök egy alacsonnyal, alapból honnan tudja meg, hogy nekem a magasak tetszenek? Elmondom neki, mint valami fogyatékos? "Nekem a magas pasik tetszenek." Mit tud ezzel kezdeni? Miért közlöm vele?

A nő honnan tudja, hogy a férfinak nagyobb mellek tetszenek? A férfi ennek hangot ad? Unottan, sóhajtozva kavargatja a levest, hogy máshogy jobb lenne?

2023. aug. 23. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!