Észrevettétek, hogy a Smoke-Charm TDI fanok IQ-ja jellemzően igen alacsony?
Igen észre.
A múltkor is beállt mellém menő gyerek ordító zenével a lámpánál.
Az én sleeper (ha mondhatjuk így) G Astrám kb. 200 ló, az Ő Fosvágen 1.9 kormoló TDI-je gondolom gyári volt.
Átordított!! hogy milyen menő vagyok a szaromban, és úgy is lehagynak.
Mondom oké próbáljuk meg lámpától lámpáig.
Olyan füst volt mögötte legalább is a tükörből azt láttam.
A következő lámpánál érdekes módon lekanyarodtak.
Most jöhet hogy én is olyan vagyok mert leálltam velük, de olyan jó érzés az ilyen kis kötsögöknek megmutatni mennyire nem menők.
Szerinted aki a koromra izgul mennyire lehet intelligens ember?
Ismerősömnek is izmoztak pár napja egy 3-as golfal, 220 lovas wrx impreza ellen sok esélyük volt...
Szánalmas 18-20 éves hülyegyerekek. Az én körömben gáz ha kormol egy dízel, nekik ez a menő. Ki érti ezt?
Régen volt olyan oldal, hogy géntemető. Na oda kéne ezeket felpakolászni.
"Átordított!! hogy milyen menő vagyok a szaromban, és úgy is lehagynak"
Ez biztos így volt? :D azért ezt túlzásnak tartom, lehet hogy tényleg van egy két ilyen hülye, de az már tényleg a legalja, beszólogatni, meg óvodás módjára osztogatni más autóst mint a halálos iramban a piros lámpánál azért nem nagyon szoktak :)
Amúgy ezt a smoke és sármot fasságnak tartom, attól még nem lesz jampi hogy füstöl, persze ha nagyon megy a TDI 200 lóerő körül akkor belefér némi korom, de azon kívül elég gyász szerintem... Meg egyébként jó autók meg minden, de elsőkerekes szutyok mind, sperr nélkül... ritka a syncro vagy 4motion-os golf meg passat, nekem ismerősi körben egy darab volt összkerékhajtással, komolyan felhúzva 250 lóerő környékére, de nem ez a jellemző.. A legtöbb chiptuningos, "meg turbónak, adagolónak odatekerünk" koromgyáros, szakadt kasznival, amivel öngmagában nincs nagy problémám, de erre verni magadat már nem olyan menő szerintem...
a feltekert sem kormolna annyira, ha a turbót is annyira tekerné fel, mint az adagolót...
korom attól van, hogy nem tud elégni az összes befecskendezett gázolaj
én nem szoktam lámpától lámpáig gyorsulgatni, mert sajnálom a kocsit gyilkolni érte pedig az összkerekes Alfa 159-nek meg se kottyanna, főleg hogy olyankor 80%-ot a hátsó kerekekre küld 20% meg előlről húzza.
Ez a sok kis 1.9tádé belekezd előzgetni mikor látja hogy szar az út és azért nem megyek, tükörben látom hogy jön mert a koromfelhő már látszik aztán villog hátulról mint a bolond, és mikor mellém ér akkor pofázik is befelé az ablakon, na olyankor szoktam odalépni az Alfa-nak és úgy lemarad mint a szar pedig vissza se váltok, olyankor már a duda is megy nem csak a villogás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!