Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a friendzone, és mi jellemzi az ilyen kapcsolatokat, aki bele tette a másikat a friendzónába az végülis egy önző ember?
#9 11:56
"Na ez az önzőség"
Magyarázd már el, kérlek. Ha ég a kezem, akkor elhúzom a tűztől, nem azt várom, hogy az mikor oltódik el.
Én nem adok esélyt a kapcsolatra, hanem egyértelműen leszögezem, hogy csak barátságra vagyok nyitott. Ha ezzel a másik nem ért egyet, akkor miért nekem kell eltolnom? (Ha finomabb romantikus jelzésekről van szó, akkor annyira vagyok éleslátó, mint a vak ló éjszaka :D Nekem kéne mérlegelnem, hogy a Géza vajon többet akar, vagy csak szimplán kedves? Ne már)
Miért nem ő hagyja annyiban a dolgot?
14: "Arra nem támaszkodhatok, hogy mindenki empatikus és jót akar a másiknak, mert a világ nem ilyen."
Ez tökéletesen igaz, de adott esetben te is örülnél, ha egy olyanba botlanál bele aki figyelembe veszi a te helyzetedet is, vagy nem? Attól, hogy a legtöbb ember nem ad le egy talált rendszámot, főleg nem egy pénzzel teli pénztárcát, nem segít a rászoruló ismerősén, maximum sajnálgatja, még lehetnek olyanok, akik ezeket megteszik. Pedig ezek sem elvárhatóak.
Az a hulye aki hagyja magat barat zonaba rakni, nem az aki berakja abba.
Egy ferfinak kell hogy legyen annyi onbecsulese, hogy eltakaritsa maga mellol ezeket a noket, es keressen olyat aki ferfikent bir ra tekinteni... Gyakorlatilag ez egy csicska megalazo szerep, es hogy baratkent van kezelve neha o maga is tehet de nem mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!