Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az a friendzone, és mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a friendzone, és mi jellemzi az ilyen kapcsolatokat, aki bele tette a másikat a friendzónába az végülis egy önző ember?

Figyelt kérdés
2023. aug. 21. 10:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%

#9 11:56

"Na ez az önzőség"

Magyarázd már el, kérlek. Ha ég a kezem, akkor elhúzom a tűztől, nem azt várom, hogy az mikor oltódik el.

Én nem adok esélyt a kapcsolatra, hanem egyértelműen leszögezem, hogy csak barátságra vagyok nyitott. Ha ezzel a másik nem ért egyet, akkor miért nekem kell eltolnom? (Ha finomabb romantikus jelzésekről van szó, akkor annyira vagyok éleslátó, mint a vak ló éjszaka :D Nekem kéne mérlegelnem, hogy a Géza vajon többet akar, vagy csak szimplán kedves? Ne már)

Miért nem ő hagyja annyiban a dolgot?

2023. aug. 21. 12:12
 12/19 anonim ***** válasza:
81%
10: Igen, de ilyen esetben jó az, ha kapsz egy kis segítséget, hogy tovább lépj. Ha tényleg értékeled annyira, hogy barátként tekints rá, akkor megérdemli azt is, hogy segíts neki és ne hagyd hogy akár hónapokig, évekig őrlődjön.
2023. aug. 21. 12:13
 13/19 anonim ***** válasza:
70%
11: Az a baj, hogy csupán racionálisan szemlélve nem lehet ezt értelmezni. Innen nézve nyilván igazad van és egyet is értek veled. De az érzelmeket kihagyod a képletből, ráadásul az emberi kapcsolatokban a sokszor egyértelmű szavak vagy mondatok sem egyértelműek, főleg az ismerkedés elején.
2023. aug. 21. 12:27
 14/19 anonim ***** válasza:
12-Velem elég szemét volt. Ez segítség lehetet volna és mégis tartottam vele a kapcsolatot. Egyébként elmondta, hogy max. barátság extrákkal lehet köztünk és ennyi. Kicsit másabb sztori az enyém. Az hogy más mit tehet meg velem az az én felelőségem.Mert én engedem, hogy megtegye velem. Arra nem támaszkodhatok, hogy mindenki empatikus és jót akar a másiknak, mert a világ nem ilyen.
2023. aug. 21. 12:28
 15/19 anonim ***** válasza:

14: "Arra nem támaszkodhatok, hogy mindenki empatikus és jót akar a másiknak, mert a világ nem ilyen."

Ez tökéletesen igaz, de adott esetben te is örülnél, ha egy olyanba botlanál bele aki figyelembe veszi a te helyzetedet is, vagy nem? Attól, hogy a legtöbb ember nem ad le egy talált rendszámot, főleg nem egy pénzzel teli pénztárcát, nem segít a rászoruló ismerősén, maximum sajnálgatja, még lehetnek olyanok, akik ezeket megteszik. Pedig ezek sem elvárhatóak.

2023. aug. 21. 12:36
 16/19 anonim ***** válasza:
15- Igen, persze, hogy örülnék vagy örültem volna.
2023. aug. 21. 12:43
 17/19 anonim ***** válasza:
Te rakod magad a friendzoneba, nem o, mert remenykedsz a semmire. Ha tobbet nem latna, akkor se hianyoznal neki.
2023. aug. 21. 15:05
 18/19 anonim ***** válasza:
62%
Női barátság az kimerül abban hogy ha valamire szüksége van (értelemszerűen a szexen kívül) akkor megjelenik és kér.
2023. aug. 21. 15:26
 19/19 anonim ***** válasza:
48%

Az a hulye aki hagyja magat barat zonaba rakni, nem az aki berakja abba.

Egy ferfinak kell hogy legyen annyi onbecsulese, hogy eltakaritsa maga mellol ezeket a noket, es keressen olyat aki ferfikent bir ra tekinteni... Gyakorlatilag ez egy csicska megalazo szerep, es hogy baratkent van kezelve neha o maga is tehet de nem mindig.

2023. aug. 21. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!