Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha összesen kb. 25 emberrel szexeltem, de már megbántam és sok éve abbahagytam azt az életmódot, akkor ezt el tudja fogadni egy komoly kapcsolatot kereső ember?
Elég érdekes ez, mert 21 éves koromig szűz voltam. Főleg belső lelki okokból, mert elég rossz családból jövök és emiatt nagyon szorongó és gátlásos voltam, amúgy jól nézek ki. Már szívesen szexeltem volna és lett volna barátnőm akár 15 éves koromtól is, mint ahogy a barátaim többségének volt is és nagyon fájt, hogy nem kellettem senkinek. Amikor 21 évesen megtört a jég, utána egy időre szexőrült lettem és az volt bennem "be akarom pótolni" az elmaradást. Nem egy párt kerestem, hanem csak szerettem volna sokat szexelni. Volt kb. 1,5 év, amikor olyan 15-20 lánnyal voltam utána. De ebben elég hamar kiégtem úgymond, vagyis egyszerűen hamar elveszítette ez számomra az értelmét. Utána már inkább párt kerestem, de párszor még volt, hogy hamar lefeküdtem valakivel mondjuk az 1-2 randin, de évente már csak 1-2 ilyen volt. Az utóbbi pár évben már ez sem érdekel, hogy legyen akármennyi szex, csak úgy önmagában nem tartom ezt szükségletemnek. Legutóbb tavaly télen másfél éve voltam valakivel. De persze ha lenne párom, vele szívesen szeretkeznék heti többször, nem így értem hogy nem kívánom már a szexet, csak hogy nincs ez bennem hogy hű de régen szexeltem már, most is kellene, miközben párom sincs. Megbántam amit régen csináltam, most már máshogy élek és ezután is így szeretnék élni. Most 28 éves vagyok. Szerintetek erről lehet őszintén beszélni? Az emberek elfogadnák ezt?
A nememtől tekintsetek el, a férfiak válaszolhatnak úgy hogy elfogadnának-e ilyen nőt, a nők is hogy ilyen férfit. Ja és nyilván azok válasza érdekel, akik komoly kapcsolatot kereső emberek és nem szexelnek/szexelnének össze-vissza mindenkivel.
Ne mond el ha szégyelled
Ennyire egyszerű
Tagadj le belőle párat max.
Bár eleve nem tudom számszerűsìtve ez hogy jönne szóba
Túl vagyok pár kapcsolaton de még sosem veséztük ki egyikkel sem hogy kinek hány partnere volt pontosan.
28 emberrel feküdtem le. Sosem titkoltam, nem szégyellem, és sosem akadályozott ez meg engem egy kapcsolat kialakításában.
Úgy írsz erről mintha valami hatalmas bűnt követtél volna el....
Nem értem mire ez a nagy mentegetőzés.
20on felül van a partnereim száma de pont le.szarom ki mit gondol erről.
Ez soha nem is került eddig szóba hogy hány partnerem volt, pláne nem ismerkedésnél.
Több alkalmi kapcsolatom volt mint a páromnak (aki már a férjem) és soha nem volt gond.
Közel a 30hoz van a szám de abszolút nem szégyellem.
Amit már írtak előttem is ha te ezt szégyelled akkor tagadd le. Ennyi...
Nincs a homlokodra írva hogy hány emberrel voltál
Nekem soha nem volt emiatt gondom pár keresésben és kapcsolatokban egyébként
25 az semmi.
Úgy beszélsz, mintha 2 hetente lenne meg a 25...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!