Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az a friendzone, és mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a friendzone, és mi jellemzi az ilyen kapcsolatokat, aki bele tette a másikat a friendzónába az végülis egy önző ember?

Figyelt kérdés
2023. aug. 21. 10:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
70%
Azért önző, mert nem talál vonzónak?? 😂😂😂
2023. aug. 21. 10:59
 2/19 anonim ***** válasza:
58%
Erős Barátság ami az egyik félnek már több a másiknak meg csak barát és nincs meg a másik fél részéről az a plusz ami ahhoz kell, hogy szerelmes legyen, hogy csókoljon, hogy elköteleződjön mellette. Ezek érzések, nem onzoseg
2023. aug. 21. 11:01
 3/19 A kérdező kommentje:
Nem azért mert nem talál vonzónak hanem azért mert úgy tartja veled a kapcsolatot a barátságot hogy tudja hogy többet érez iránta a másik és ettő rossz lesz neki de mivel az a fontos hogy mellette legyen az a férfi mint a barát ezért nem veszi figyelembe az érzéseit
2023. aug. 21. 11:02
 4/19 anonim ***** válasza:
91%

#1 Nem. Azért önző, mert annak ellenére, hogy nem talál vonzónak, kihasználja, hogy te pedig igen.

Az, hogy "nem tetszel, soha nem lesz köztünk romantikus és/vagy szexuális kapcsolat, ezt tisztázzuk az elején. Ettől még lóghatunk együtt, ha neked ez így oké (és nem fogom kihasználni, hogy te hogy érzel és nem fogok kétértelmű jelzéseket és hamis reményt adni neked, cserébe kihasznállak, ha kell valami azonnal ugrasztalak a kocsiddal, nem húzlak le, nem hagyom, hogy mindent is kifizess helyettem / nekem, csak mert reménykedsz, hogy egyszer megkapsz) az nem egyenlő a friendzone-val (ami egyébként pont ennek az ellenkezője)

2023. aug. 21. 11:03
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Itt annak kell kilépnie, aki többet érez és rossz neki. A másik nem tehet róla. Nem tud ezzel mit kezdeni.
2023. aug. 21. 11:04
 6/19 anonim ***** válasza:
93%
5: Ha van benne egy kis empátia és képes felfogni, hogy a másiknak ez a kialakult helyzet rossz akkor is, ha neki éppen nem ez lenne a célja és ennek ellenére ajánlgatja a barátságot, akkor igen, önző.
2023. aug. 21. 11:45
 7/19 anonim ***** válasza:
74%

Én szívesen barátkozom az ellenkező nemmel, sokszor több velük a közös. Kapcsolatot nem akarok, van párom.

Ellökni csak emiatt nem fogok egy fiú havert (kivéve persze ha nyomul, próbálkozik) - ha elég a barátságom is számára, akkor minden oké.

Ha úgy érzi, hogy nem elég a barátság, többet szeretne, és emiatt inkább eltávolodik, azt megértem és tiszteletben tartom.

De nehogy már én legyek az önző :D Én szívesen fenntartom a baráti kapcsolatot, és előre leszögezem, hogy ez az is marad. Ha a másik inkább marad és szenved, az az ő döntése, ő felelőssége, ő baja.

Tele van olyan mémekkel az internet, ahol a nő egy szimpla "elnézést hölgyem, mennyi az idő?" típusú kérdésre is teli torokból visít, hogy "menj innen, van barátom" - tehát ha inkább csak megszakítanám a haverokkal a kapcsolatot, akkor meg az lenne a rossz, mi?

2023. aug. 21. 11:47
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

2es vagyok

Értem már

Volt ilyen nekem kollégával. Sajnos egyet kell értsek, volt olyan h tudtam h nem kéne vele lógnom mert csak olaj a tűzre az együtt töltött nagyon jól sikerült nevetős, beszélgetős, filmezős délutánok. Onzoseg ez, valóban.

Egy nyáron át lógtunk együtt és aztán én mondtam, hogy többet nem, mert gáz hogy nem engedek éles határt húzni. Sikerült hamar munkát találnom máshol

2023. aug. 21. 11:51
 9/19 anonim ***** válasza:
67%

7: "Ha a másik inkább marad és szenved, az az ő döntése, ő felelőssége, ő baja."

Na ez az önzőség.

2023. aug. 21. 11:56
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
6 Én is tudom, de én döntöm el, hogy akarok-e szenvedni.És márpedig egy ilyen kapcsolatban fogok. Írom ezt úgy, hogy velem is ez történt és hagytam, hogy 1 évig szenvedjek benne. Én voltam saját magam legnagyobb ellensége...
2023. aug. 21. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!