Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a friendzone, és mi jellemzi az ilyen kapcsolatokat, aki bele tette a másikat a friendzónába az végülis egy önző ember?
#1 Nem. Azért önző, mert annak ellenére, hogy nem talál vonzónak, kihasználja, hogy te pedig igen.
Az, hogy "nem tetszel, soha nem lesz köztünk romantikus és/vagy szexuális kapcsolat, ezt tisztázzuk az elején. Ettől még lóghatunk együtt, ha neked ez így oké (és nem fogom kihasználni, hogy te hogy érzel és nem fogok kétértelmű jelzéseket és hamis reményt adni neked, cserébe kihasznállak, ha kell valami azonnal ugrasztalak a kocsiddal, nem húzlak le, nem hagyom, hogy mindent is kifizess helyettem / nekem, csak mert reménykedsz, hogy egyszer megkapsz) az nem egyenlő a friendzone-val (ami egyébként pont ennek az ellenkezője)
Én szívesen barátkozom az ellenkező nemmel, sokszor több velük a közös. Kapcsolatot nem akarok, van párom.
Ellökni csak emiatt nem fogok egy fiú havert (kivéve persze ha nyomul, próbálkozik) - ha elég a barátságom is számára, akkor minden oké.
Ha úgy érzi, hogy nem elég a barátság, többet szeretne, és emiatt inkább eltávolodik, azt megértem és tiszteletben tartom.
De nehogy már én legyek az önző :D Én szívesen fenntartom a baráti kapcsolatot, és előre leszögezem, hogy ez az is marad. Ha a másik inkább marad és szenved, az az ő döntése, ő felelőssége, ő baja.
Tele van olyan mémekkel az internet, ahol a nő egy szimpla "elnézést hölgyem, mennyi az idő?" típusú kérdésre is teli torokból visít, hogy "menj innen, van barátom" - tehát ha inkább csak megszakítanám a haverokkal a kapcsolatot, akkor meg az lenne a rossz, mi?
2es vagyok
Értem már
Volt ilyen nekem kollégával. Sajnos egyet kell értsek, volt olyan h tudtam h nem kéne vele lógnom mert csak olaj a tűzre az együtt töltött nagyon jól sikerült nevetős, beszélgetős, filmezős délutánok. Onzoseg ez, valóban.
Egy nyáron át lógtunk együtt és aztán én mondtam, hogy többet nem, mert gáz hogy nem engedek éles határt húzni. Sikerült hamar munkát találnom máshol
7: "Ha a másik inkább marad és szenved, az az ő döntése, ő felelőssége, ő baja."
Na ez az önzőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!