Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy aszexuális és aromantikus kapcsolat tekinthető párkapcsolatnak? Működhet, hogy két ember így kösse össze az életet? Van valaki, aki ilyen kapcsolatot keres?
#4 arról nem volt szó, hogy gyereket is nevelnek, a többit még inkább barátságnak mondanám. Nem sokan élnek így, mert a legtöbb emberben azért van szexuális vágy, tudnak szerelmesek lenni stb.
Egy érdekházasság is ilyen, csak ott még nem is feltétlenül barátok. Régen, amikor még nem szerelemből házasodtak a nemesek meg az uralkodók, az ilyesmi kapcsolat lehetett.
#1-es, tökéletesen leírtad az én esetemet is.
😢😢
Valahol bánom (nagyon), hogy így alakult, de ennél több már nincs kilátásban.
Ha nem lett volna elszúrva az életem, nem így alakult volna. De most már egészen biztos, hogy vagy ilyen párkapcsolatot tudok csak elképzelni. Magányos nem akarok lenni továbbra sem, a társas létre, kötődésre való igényt még nem írtották ki belőlem.
Szerintem nem.
Én is aromantikus aszex vagyok de nem igazán akarnék másik ilyen emberrel kapcsolatban élni. Nem hinném, hogy lenne köztünk ragaszkodás, szerelem stb. Nem kapcsolat lenne, hanem 2 magányos ember nyomorgása hogy ne egyedül haljanak meg.
Barátságnak se mondanám ezt a kapcsolatot; elég ritka ha valaki aro és aszex..ha találnék is ilyen embert, lehet semmi közös nem lenne bennünk. Nem sok esély lenne arra, hogy barátok leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!