Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem érdemes kapcsolatot keressek, ha ilyen vagyok?
Figyelt kérdés
Pár éve már, hogy önkéntesen távol tartom magam bármilyen kapcsolattól, mert tudom, hogy előbb-utóbb tönkretenném az illetőt. Néha járok prostituáltakhoz az igényeim kielégítésére, de mostanában már egyre nagyobb a birtoklási vágyam, szeretnék egy hosszútávú kapcsolatot. Eddig sikerült kontrollálnom magam, de szeretem megtéveszteni, és manipulálni a nőket, főleg, ha van valamilyen mentális betegségük. A középiskolában is aljas indokból kezdtem el járni egy ilyen lánnyal. Ezeknek a tudatában szerintetek érdemes párt keresnem?2022. dec. 20. 17:51
1/15 Noren1989 válasza:
Ezekkel a jellemzőkkel egy bizonyos rétegnőnél elképesztő sikereid lehetnek!
2/15 anonim válasza:
Szerintem alkalmas vagy az ország vezetésére. A kereszténységet kifelejtetted a tulajdonságaid közül, de ezt még pótolhatod.
3/15 anonim válasza:
Sok olyan ember keres párt, aki ugyanilyen tulajdonságokkal keres párt minden szégyenérzet nélkül, és megmagyarázza magának, hogy miért van rendben, amit csinál. Neked legalább velük ellentétben van önkritikád. Pszichológuson gondolkodtál már? Csak mert az ilyen viselkedés többnyire feldolgozatlan traumákból, elnyomott érzésekből adódik, amiket fel lehet oldani, meg lehet tanulni kezelni. Ha társra vágysz, szerintem dolgozz magadon. A problémát felismerted, ezzel gyakorlatilag már megtetted az első lépést a fejlődés felé.
4/15 anonim válasza:
*Sok olyan ember van,...
Így akartam.
#3 voltam
5/15 anonim válasza:
Az ilyen emberek miatt (is) van munkájuk a prostiknak. Hosszű távú kapcsolatod így nem hiszem, hogy lesz, egy pszichológus valamit segíthet esetleg.
6/15 anonim válasza:
Evolúciós szempontból nézve (tehát nem morálisan, humánusan) szerintem kár korlátoznod magad. A nők sosem moralizálnak, ha férfiakkal való kib@*szásról van szó a saját érdekeik és vágyaik előtérbe helyezése okán. Te miért tennél így? Legyen egy tartalmas, érdekes, téged kiteljesítő életed.
7/15 anonim válasza:
"aki ugyanilyen tulajdonságokkal keres párt minden szégyenérzet nélkül, és megmagyarázza magának, hogy miért van rendben, amit csinál."
#6 az élő példa
8/15 anonim válasza:
Engem kíváncsivá tettél, no nem párkapcsolat céljából, de szívesen beszélgetnék veled.
9/15 A kérdező kommentje:
8-as, ha akarsz írhatsz, beszélgethetünk, persze névtelenül.
2022. dec. 20. 21:31
10/15 anonim válasza:
Ha még jól is nézel ki főnyeremény vagy a mai nők számára. Egyiket se kíméld, imádják ha valaki alázza, átveri, kihasználja őket!
Irány a társkereső, tinder és a hasonló alkalmazások pont a te tereped. Persze még egyszer leírom, jól kell kinézned (nagyon). Vagy lehet az is elég ha elhiteted a másik nemmel, hogy jól nézel ki és anyagilag is bőven
tlag felett állsz. Mondjuk ez csak fényképész kérdése, érdemes profi fotóssal olyan környezetben pár képet lövetned, hogy menő, faszagyereknek tűnj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!