Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem érdemes kapcsolatot keressek, ha ilyen vagyok?
Figyelt kérdés
Pár éve már, hogy önkéntesen távol tartom magam bármilyen kapcsolattól, mert tudom, hogy előbb-utóbb tönkretenném az illetőt. Néha járok prostituáltakhoz az igényeim kielégítésére, de mostanában már egyre nagyobb a birtoklási vágyam, szeretnék egy hosszútávú kapcsolatot. Eddig sikerült kontrollálnom magam, de szeretem megtéveszteni, és manipulálni a nőket, főleg, ha van valamilyen mentális betegségük. A középiskolában is aljas indokból kezdtem el járni egy ilyen lánnyal. Ezeknek a tudatában szerintetek érdemes párt keresnem?2022. dec. 20. 17:51
11/15 anonim válasza:
Ha tudod előre, hogy csak tönkre akarod tenni, akkor minek szeretnél? Ha csak szenvedést okozol valakinek, akkor ne is kezdj bele.
12/15 A kérdező kommentje:
Mert ezt élvezem, azért.
2022. dec. 22. 15:45
13/15 anonim válasza:
Akkor hagyd a picsába és maradj egyedül! Majd ha kifogsz egy olyat, aki érzékeny lelkű és netán a te kis játékod miatt -mert te ezt élvezed- képes mondjuk véget vetni az életének, a lelkiismereteddel hogy fogsz tudni elszámolni?
Ha ennyire élvezed, akkor vagdosd magad, vagy menj el dominához vagy szurkáld tűvel a makkod, de ne másokat akarj tönkretenni, mert egy beteg állat vagy és ezt élvezed.
14/15 A kérdező kommentje:
Azért megpróbálnám megakadályozni, hogy nagy baja essen. Domina nem jó, mert én szeretek dominálni.
2022. dec. 23. 10:02
15/15 anonim válasza:
Te tényleg beteg vagy! Az ilyenek nem is tudom minek élnek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!