Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy egy előnytelen külsejű férfi sosem tapasztalhatja meg a külső szemmel is boldog párkapcsolatot?
Külső szem alatt azt értem, hogy mások számára is szép párról van szó és szubjektíven is vonzó lehet a férfi vagy a nő.
Az imént láttam egy szép 168-170 körüli szőke, átlagos testalkatú nőt sétálni a párjával aki természetesen min. 180-185 centis, borostás jóképű, férfias fazon volt.
Én 168 cm vagyok 51 kg-mal egy mellékvesét érintő krónikus betegség miatt (is). Meg nyilván a genetika...
Viszont nekem legrosszabb esetben egy +90 kilós, trampli, zsíros hajú, fogatlan nő jutna (jelenleg is ilyenekkel tudok csak ismerkedni), akivel nyilván nem lennék sose boldog.
Szerintetek egy hozzám hasonló embernek van esélye pl. egy fiatal Tóth Gabi vagy Pakontai Lili kaliberű nőhöz
( [link]
)
...akivel már külső szemmel nézve is lehet boldog párkapcsolatom vagy fogadjam el, hogy egy selejt vagyok és sosem lesz vállalható barátnőm?
"Az imént láttam egy szép 168-170 körüli szőke, átlagos testalkatú nőt sétálni a párjával aki természetesen min. 180-185 centis, borostás jóképű, férfias fazon volt."
A férfi vonzó, a nő nem.
Ilyen megállapítást homoszexuális férfiak vagy hetero nők tesznek.
Talán irigy is a nőre, aki ilyet megfogalmaz, mert ő szeretne a férfivel sétálni.
Mások szerint mi nem passzolunk össze a párommal. Magasság eltérés és gondolkodásbeli eltérés miatt. Mégis együtt vagyunk már 5 éve.
Ennyire számít, hogy más mit gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!