Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz, hogy egy előnytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy egy előnytelen külsejű férfi sosem tapasztalhatja meg a külső szemmel is boldog párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Külső szem alatt azt értem, hogy mások számára is szép párról van szó és szubjektíven is vonzó lehet a férfi vagy a nő.

Az imént láttam egy szép 168-170 körüli szőke, átlagos testalkatú nőt sétálni a párjával aki természetesen min. 180-185 centis, borostás jóképű, férfias fazon volt.

Én 168 cm vagyok 51 kg-mal egy mellékvesét érintő krónikus betegség miatt (is). Meg nyilván a genetika...

Viszont nekem legrosszabb esetben egy +90 kilós, trampli, zsíros hajú, fogatlan nő jutna (jelenleg is ilyenekkel tudok csak ismerkedni), akivel nyilván nem lennék sose boldog.

Szerintetek egy hozzám hasonló embernek van esélye pl. egy fiatal Tóth Gabi vagy Pakontai Lili kaliberű nőhöz

( [link]

[link]

)

...akivel már külső szemmel nézve is lehet boldog párkapcsolatom vagy fogadjam el, hogy egy selejt vagyok és sosem lesz vállalható barátnőm?

2022. dec. 18. 12:35
A kérdező szavazást indított:
Fogadd el, hogy selejt vagy és sosem lesz normális barátnőd
Folyamatos küzdéssel lehet esélyed egy normális barátnőre is, de ez emberfeletti küzdelem lesz, amire az egészséged végleg rámehet
Ne viccelj már! Akár holnap is összeszedhetnél egy szebb barátnőt! Egy alacsony, vékony pasi rengeteg csaj álma. Menj és csajozz végre!
26 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%

"Az imént láttam egy szép 168-170 körüli szőke, átlagos testalkatú nőt sétálni a párjával aki természetesen min. 180-185 centis, borostás jóképű, férfias fazon volt."

A férfi vonzó, a nő nem.

Ilyen megállapítást homoszexuális férfiak vagy hetero nők tesznek.

Talán irigy is a nőre, aki ilyet megfogalmaz, mert ő szeretne a férfivel sétálni.

2022. dec. 18. 12:44
 2/18 anonim ***** válasza:
97%
Tapasztalatból mondom, hogy ez hülyeség. Persze, kinek mi a szép, és a jóképű. Én nem tartom magam jó külsejűnek. Barátnőm viszont imád. Ez van...
2022. dec. 18. 12:49
 3/18 anonim ***** válasza:
87%
Igen a leírtak a stílusod alapján neked nincs esélyed vonzó nőre. De idővel ami kialakul benned gyűlölet azt a sikeres férfiak irányába intézd. Ők veszik el a nőket előled.
 4/18 anonim ***** válasza:
27%
Mi az a boldog párkapcsolat? Kb 1 év rózsaszín után kezdődnek a problémák, mindenkinél, igazhogy más-más küszöb elérésekor.
 5/18 A kérdező kommentje:
#2: És milyen magas meg hány kiló vagy? Ez a legfontosabb!
2022. dec. 18. 12:56
 6/18 anonim ***** válasza:
96%
De kit érdekel, mások mkt gondolnak rólatok, mint párról?
2022. dec. 18. 12:57
 7/18 anonim ***** válasza:
96%

Mások szerint mi nem passzolunk össze a párommal. Magasság eltérés és gondolkodásbeli eltérés miatt. Mégis együtt vagyunk már 5 éve.

Ennyire számít, hogy más mit gondol.

2022. dec. 18. 13:04
 8/18 anonim ***** válasza:
77%
abszolút hülyeség, alig sikerült megtalálni valakit, akivel kapcsolatban élhetek, persze nyilván van egy kis elfogultság a közeli ismerősök felől, de azt hallom vissza, hogy jól összeillünk, pedig én aztán nem vagyok egy Brad Pitt kinézetű srác :D
2022. dec. 18. 13:10
 9/18 anonim ***** válasza:
89%
Ez annyira szánalmas. Mondom, hogy flexelni akarnak a többi kannak.
2022. dec. 18. 13:16
 10/18 anonim ***** válasza:
90%
Mégis miért számít hogy külső szemmel is boldog legyen? Ki a halált érdekel, hogy más szerint milyen a kapcsolatod? Ilyen gyerekes felfogással inkább még várj pár évet a csajozással
2022. dec. 18. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!