Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz, hogy egy előnytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy egy előnytelen külsejű férfi sosem tapasztalhatja meg a külső szemmel is boldog párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Külső szem alatt azt értem, hogy mások számára is szép párról van szó és szubjektíven is vonzó lehet a férfi vagy a nő.

Az imént láttam egy szép 168-170 körüli szőke, átlagos testalkatú nőt sétálni a párjával aki természetesen min. 180-185 centis, borostás jóképű, férfias fazon volt.

Én 168 cm vagyok 51 kg-mal egy mellékvesét érintő krónikus betegség miatt (is). Meg nyilván a genetika...

Viszont nekem legrosszabb esetben egy +90 kilós, trampli, zsíros hajú, fogatlan nő jutna (jelenleg is ilyenekkel tudok csak ismerkedni), akivel nyilván nem lennék sose boldog.

Szerintetek egy hozzám hasonló embernek van esélye pl. egy fiatal Tóth Gabi vagy Pakontai Lili kaliberű nőhöz

( [link]

[link]

)

...akivel már külső szemmel nézve is lehet boldog párkapcsolatom vagy fogadjam el, hogy egy selejt vagyok és sosem lesz vállalható barátnőm?

2022. dec. 18. 12:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
A szavazati opciók közül minde hülyeség. Ha adsz magadra lehet bormális nőd. De erre miért menne rá az egészséged? Meg egy kis sportolásban, egészséges életmódban, meg jó stílusban semmi emberfeletti nincs.
2022. dec. 18. 13:52
 12/18 anonim ***** válasza:
96%
Kezdem azt hinni hogy a női kritika egy része valós lehet. Pl az hogy sok faszinak nem a farka vagy a lelke viszked. Hanem csak azért kellene neki egy jó kinézetű nő hogy a munkatársainak , barátainak vagy úgy minden másik férfinek azt mutogassa hogy ő nem selejt mert neki ez van, és “ti” azok vagytok.
2022. dec. 18. 14:24
 13/18 anonim ***** válasza:
97%

Ha te ronda vagy, akkor lehet bármilyen bomba nőd, ti nem lesztek szép pár. Oda neked is szépnek kell lenni.

Másrészt még bérelj fel egy prostit, aki tetszik, aztán vonuogass vele fel-le a főtéren, hagy higgye mindenki, hogy milyen jó nőd van. Ha neked ez fontos, hát hajrá!

2022. dec. 18. 14:37
 14/18 anonim ***** válasza:
94%
Abszolút nem igaz amit állítasz, és ezt ismerősi körből tudom bizonyítani. Van egy jó ismerősöm, hát nem nyerte meg a genetikai lottóötöst, és akkor finoman fogalmaztam. Alacsony, vékonyka, szemüveges, előnytelen arcforma. Mégis, már 2 éve kapcsolatban él. Igaz, nehezen jött neki össze, sokat csalódott, de végül megtalálta a párját, aki igaz, nem egy instamodell, de nem 100 kilós trampli, hanem egy szintén alacsony, vékony, átlagos lány. Külső szemmel is boldognak tűnnek, ők maguk pedig nyilván azok, hiszen már évek óta együtt vannak. Egyébként meg kit érdekel mit gondolnak mások? Ha te csak ezért választanál párt, hogy villogj vele, akkor inkább ne tedd.
2022. dec. 18. 16:04
 15/18 anonim ***** válasza:
20%
Regebben mondjuk 15 eve meg az elonytelen is bele nyulhatot jo bugyikba , de mara magas lett nagyon a léc!
2022. dec. 18. 16:20
 16/18 anonim ***** válasza:
62%
A Tóth Gabi majdnem 180 centi.
2022. dec. 18. 18:19
 17/18 anonim ***** válasza:

Kicsit nagy az elvárás. Hasonló adottságokkal rendelkezem mint te. Sose volt(ak) bomba nő(im) de azok egytől egyig nagyon csinosak.

Vegyél vissza kicsit az igényből. Ahogy viselkedsz és gondolkozol az a putri sorra való. Nem csoda hogy a leírtak jutnak részedül.

2022. dec. 19. 08:53
 18/18 anonim ***** válasza:

"A Tóth Gabi majdnem 180 centi."

A 165cm eléggé messze van a majdnem 180 centitől...

2022. dec. 19. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!