Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan lányoktól, nőktől kérdezném, akinek soha nem volt biszex pasija?
Figyelt kérdés
Nálatok a komoly kapcsolat hűséges bi pasival már elvi alapon is kizárt lenne?2022. dec. 10. 15:34
1/12 anonim válasza:
Hát nagyon nagy bizalom esetén osszejonnek vele, de tuti bennem lenne, hogy most mikor csal meg, vagy ilyesmi.
Nem tudom nehéz kérdés, nehéz rá válaszolni. XD
Persze ha szerelmes vagyok akkor oly "mindegy", nem tudom tényleg. XD
2/12 anonim válasza:
Teljesen, sőt undorítónak is tartanám.
3/12 anonim válasza:
Nem nagyon vágyom komoly kapcsolatra, de ha történetesen azt akarnék, akkor nem számítana, hogy bi.
4/12 anonim válasza:
Tisztázzunk már valamit! A kérdés arról szólt, hogy személyesen milyen a hozzáállásunk, nem arról hogy egyes embereknek tetszik-e a válasz! Vagy már ez is egó kérdés, hogy a lepontozóknak aztán mindegy is milyen emberrel jönnek össze, és ha másik mást mond, azt személyes sértésnek veszik?
5/12 anonim válasza:
Kapcsolat? Köszönni sem köszönnék ilyennek.
6/12 anonim válasza:
Akiben volt már f.asz és élvezte, az nem mond le róla egy életre. Nem megcsal, de szakít és megy pasizni, ez borítékolható 5-10 év után.
7/12 anonim válasza:
Én amúgy nem bánnám, de nehezebben engedném komollyá válni. Mivel bi lánnyal már megszívtam, ő végül a férfiakat választotta és a padlóra tett. Mi a garancia, hogy a bi srác nem fog?
25/n
8/12 anonim válasza:
Lennének fenntartásaim, de ha találkoznék valakivel, aki amúgy mincen szempontból tökéletes lenne számomra és elmondja, hogy bi, akkor emiatt nem zárkóznék el tőle. Tudom, hogy vannak sztereotípiák, hogy aki bi, az könnyűvérű, megcsal vagy csak úgyis szakítani fog, mert inkább mégis egy saját nemével azonos illetővel akar lenni, de biztos, hogy nem igaz mindenkire. Szóval ha megismernék valakit, és úgy látnám, hogy ő megbízható és hűséges és biztos abban mit akar, akkor benne lennék és idővel majd eldől.
9/12 anonim válasza:
Nálam kizárt, igen. Akinek mindegy hogy mibe dugja a micsodáját, vagy hogy őt dugják e éppen hátsón, az nálam nem jöhet szóba, akármennyire is hűséges típus.
10/12 he84 válasza:
Nem zárnám ki, ha az adott férfi bi. Akkor inkább kizárnám, ha kiderülne róla, hogy gyilkolt már, ha erőszakos, ha türelmetlen, ha nem őszinte és ha verekedős típus. Csak mert bi valaki, butaság kizárni vele egy lehetséges kapcsolatot,... Attól mert valaki bi, nem fogja nagyobb eséllyel megcsalni a párját, ez is egy buta általánosítás. Heterók is bőven megcsalják sajnos a párjukat, semmiképp nem attól függ ez, hogy valaki heteró, vagy bi, vagy meleg, hanem attól függ, hogy az adott személy mennyire hűséges típus, hogy mennyire szereti, vagy nem szereti a párját és hogy hogyan áll hozzá a megcsalás témához, csakis ezektől függ. Ugyanolyan súlyú és mértékű egy heterótól a megcsalás, mint egy nem heterótól és mindegy az, hogy vele ellenkező neművel, vagy vele azonos neművel csalt-e meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!