Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek ennyire a nőktől/lányoktól?
Kezdeném azzal, hogy semmilyen negatív élmény sem ért sohasem a nőket illetően.
Amikor a közelemben vannak akkor egyszerűen feszült leszek, elmegy a hangom, izzadok és úgy érzem, hogy a jelenlétemmel zavarom őket és a kinézetem taszító hatással van rájuk. Ha rám néznek rögtön egy negatív megítélés jut az eszembe mert úgy érzem a visszataszító külsőm miatt néznek rám és biztosan elítélnek magukban. Félek tőlük és ezért kerülöm őket. Mindig abban reménykedem, hogy nem találkozom egy nővel sem és nem kell velük beszélgetnem vagy rájuk néznem. Rettegek tőlük de nem tudom, hogy miért. Persze lánnyal még sohasem kerültem közelebbi viszonyba, szinte szóba sem álltunk egymással de szerintem ez idáig nyilvánvaló is volt.
Egy kritizáló szülő, egy gyenge apa, egy túl erős anya mind mind vezethetnek fiúgyerekeknél a férfi minőség elsajátításának hiányához, ez egy elég gyakori jelenség.
Szépen lehet vele dolgozni és meg lehet haladni!:)
"A nők semmilyen reakciót nem szoktam csinálni a jelenlétemben."
A re-akcióhoz előbb akció kell, hogy lehessen rá válaszolni (re), tehát reagálni.
Tehát ha szóba sem állsz velük és kerülöd őket, akkor mire kellene reagálniuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!