Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az online ismerkedést a férfiak illetve a nők nagy része nem is veszi komolyan?

Figyelt kérdés

Nekem van barátnőm, ezért nem tudok releváns lenni a témában, viszont sok szingli ismerősöm nemtől függetlenül, és nemi beállítottságtól függetlenül (igen van meleg ismerősöm is :D) azt mondja, hogy az online ismerkedés mára már kiment a divatból, az emberek csak fent vannak, de nem használják már nagyon, akik használják azok sem veszik már komolyan.

Ami azért fura nekem, mert pár éve a Tinderen nagyon nagyon sok ember fent volt, mi történt az elmúlt években?

2023. aug. 16. 13:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de izgibb dolgok nem izgatnak?
2023. aug. 16. 13:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Tinder akkor robbant mikor bejött covid és mindenki otthon tépte magát. Most hogy már lehet menni megint mindenhova a csajozás/pasizás is átment valóéletbe.
2023. aug. 16. 13:44
 3/7 anonim ***** válasza:
22%
2: Ez tényleg igaz? Én csak azt tudom, hogy a Tinder évről évre egyre brutálisabb.
2023. aug. 16. 13:51
 4/7 anonim ***** válasza:
3) semmi brutális nincs a Tinderben. Rengeteg felhasználó van, így nyilván végigpörget az ember egy rakás érdektelen profilt, mire talál valakit, akiben van potenciál. Nyilván ha jobban nézel ki, jobban tetszel az embereknek online éppúgy, mint élőben. Nyilván egy APPON elsősorban kép alapján ítél mindenki (te is), hiszen az ember vizuális. Ezeken kár fennakadni és valami sátáni borzalomnak felfogni a Tindert.
2023. aug. 16. 13:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Pár éve olvastam egy cikket, hogy az USA-ban több, mint a kapcsolatok fele netről lett. Hát, ha ott akkor így pörgött és mi le vagyunk maradva, akkor itt is így pörög.

30 vagyok, a korosztályom többsége szakítás után 1-2 héten belül regisztrál is tinderre.

Viszont, az igaz, hogy nem igazán lehet komolyan venni. Vannak páran, akik komolyat akarnak, de a többség nem. És rengetegen kb. úgy néznek az egészre, mintha katalógusból kijönni számukra a csoda, aki egyből imádja is őket, miközben mindenki hazudik magáról. Őszintén szólva, én kb. 3-4 hetet voltam fent tinderen, de egy olyan nőt sem láttam, akit komolyan tudtam volna venni.

2023. aug. 16. 14:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát őszintén szólva jobban is jár, ha nem veszi komolyan, mert rengeteg csalódástól megkíméli magát. Ez a ghosting dolog teljesen általános lett és, ha valaki fennakad rajta, akkor sokat árt vele magának.
2023. aug. 16. 14:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Idegenekkel nem konnyu ismerkedni az eletben sem a neten sem.
2023. aug. 16. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!