Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az online ismerkedést a férfiak illetve a nők nagy része nem is veszi komolyan?
Nekem van barátnőm, ezért nem tudok releváns lenni a témában, viszont sok szingli ismerősöm nemtől függetlenül, és nemi beállítottságtól függetlenül (igen van meleg ismerősöm is :D) azt mondja, hogy az online ismerkedés mára már kiment a divatból, az emberek csak fent vannak, de nem használják már nagyon, akik használják azok sem veszik már komolyan.
Ami azért fura nekem, mert pár éve a Tinderen nagyon nagyon sok ember fent volt, mi történt az elmúlt években?
Pár éve olvastam egy cikket, hogy az USA-ban több, mint a kapcsolatok fele netről lett. Hát, ha ott akkor így pörgött és mi le vagyunk maradva, akkor itt is így pörög.
30 vagyok, a korosztályom többsége szakítás után 1-2 héten belül regisztrál is tinderre.
Viszont, az igaz, hogy nem igazán lehet komolyan venni. Vannak páran, akik komolyat akarnak, de a többség nem. És rengetegen kb. úgy néznek az egészre, mintha katalógusból kijönni számukra a csoda, aki egyből imádja is őket, miközben mindenki hazudik magáról. Őszintén szólva, én kb. 3-4 hetet voltam fent tinderen, de egy olyan nőt sem láttam, akit komolyan tudtam volna venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!