Tinder mennyira alkalmas arra, hogy komolyabb kapcsolat alakuljon ki, kinek mi a tapasztalata?
Kérdés adott 17 éves lány vagyok, sosem volt még kapcsolatom, ami kissé frusztrál.(persze nem bármi áron akarok) Gondoltam adok egy próbát a Tinder-nek. Kinek mi a tapasztalata, vannak normális/normálisabb emberek?
Ui.: Tudom, hogy a Tinder-hez 18-nak kell lenni. Szerintem azt a pár hetet kibírom, amíg betöltöm.
Hasonlóan vagyok mint te, mármint h tervezem kipróbálni bár félek miatta.. utána olvastam és talán vannak jobb társkeresők is, én majd a Bumble-t akarom még kipróbálni. Sok sikert
17/L
Köszönön a válaszokat.
#2 Azt nem is ismertem, azt mindenképp megnézem majd :o Köszönöm, hogy ajánlottad. Igen, én is félek kicsit, mert elég sok rosszatt hallottam ezekről, de úgy vagyok vele, a legrosszabb ami lehet, hogy törlöm magam :D
Szia próbáld meg nyugodtan, veszíteni nem fogsz vele, neked lányként könnyű dolgod lesz rajta. Én évekig használtam, de nekem nem vált be.
A bumble amit a kettes írt, azt is megpróbálhatod, de ott én úgy tapasztaltam, hogy több a külföldi, és viszonylag kevés a magyar, én nagyjából egy félóra alatt átpörgetem a magyar lányokat 18-22 ig, és ott a lányoknak kell előszőr írniuk, és nem a fiúknak, így van kitalálva a rendszer.
Ezen kívül van még a badoo, ott magaság, súly, alapján is tudsz keresni, de szerintem elsőnek a Tindert próbáld ki,
#4 Részben igazad van, de jelenleg csak így lehet ismerkedni.
#6 nem mindenki, lányok között szinte alig találni olyat aki csak futó kapcsolatot keress, fiúkat meg nem tudom. De én találkoztam Tinderen hivatásos lánya.
Szóval kérdező próbáld ki, ha kapcsolatot nem találsz, legalább szerzel tapasztalatot.
Köszönöm nektek is a választ. :D
Mindenképp meg fogom próbálni mindkettőt, max törlöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!