Tinder mennyira alkalmas arra, hogy komolyabb kapcsolat alakuljon ki, kinek mi a tapasztalata?
Kérdés adott 17 éves lány vagyok, sosem volt még kapcsolatom, ami kissé frusztrál.(persze nem bármi áron akarok) Gondoltam adok egy próbát a Tinder-nek. Kinek mi a tapasztalata, vannak normális/normálisabb emberek?
Ui.: Tudom, hogy a Tinder-hez 18-nak kell lenni. Szerintem azt a pár hetet kibírom, amíg betöltöm.
dehogynem, qrvára lehúzzák a színvonalat... Nem azt mondom, hogy dugni járok oda, vagy hogy arra való lenne, de könyörgöm, lazuljunk már el az ég szerelmére... nem kell meztelen képeket küldeni, már az is elég lenne ha lehetne kötöttségek nélkül akármiről beszélgetni, találkozgatni, erre nincs is létező szó amúgy, esetleg az angol "friends with benefits" de ez se teljesen jó szó mert ez amolyan szexről szól csak, én valami olyasmire gondolok mint valami alkalmi barát/barátnő, akivel el lehet menni túrázni akár, lehet csak szexelni, vagy tudomis én elmegyek a díjátadójára mert támogatom de ha vége van megyek haza xboxozni a haverokkal, mert nincs kötöttség, de akár a végén egy rendes párkapcsolat is lehet belőle. De persze nincs ilyen, mert ezek az idióta kapcsolatfüggő nők vannak mindenhol, akik 2bites rendszerben működnek, vagy párkapcsolat vagy semmi.
És akkor csodálkoznak hogy a férfiak meg qrvára nem vevők az ilyenre és megy a rinyálás hogy csak a dugásról szól a tinder, ami persze közel sem igaz.
Szerintem 17 évesen nem éri meg a Tinder, főleg most, hogy mindjárt nyitnak a dolgok.
A Tinderes ördögi kör:
Ha nem tudod mit szeretnél, nem menj oda. Ha meg tudnád, akkor eleve nem is gondolkoznál rajta.
Annak, hogy fekszel az ágyon és jobbra-balra tologatod az embereket ára van.
Inkább kezdj el diákmelót nézni, ha jól nézel ki és szép a mosolyod, garantálom, hogy ott is eljutsz odáig ameddig a Tinder vinne, (csak mellette keresel is)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!