Tinder mennyira alkalmas arra, hogy komolyabb kapcsolat alakuljon ki, kinek mi a tapasztalata?
Kérdés adott 17 éves lány vagyok, sosem volt még kapcsolatom, ami kissé frusztrál.(persze nem bármi áron akarok) Gondoltam adok egy próbát a Tinder-nek. Kinek mi a tapasztalata, vannak normális/normálisabb emberek?
Ui.: Tudom, hogy a Tinder-hez 18-nak kell lenni. Szerintem azt a pár hetet kibírom, amíg betöltöm.
Szerintem nem a legjobb a tinder, de nyilván, próbáld ki.
Én 22 éves vagyok, férfi, és szintén kapcsolatot keresek, de nekem a tinder nem jött be...
Van az ismerősi körből több pozitív tapasztalat is Tinderről, mind lány/nő és hosszú távra keresett.
Bezzeg a fiú haverjaimnál egyiknek se jött össze ott semmi. Mondjuk logikus is, egy fiúnak évente jön pár darab like (vagy mi a neve ott), egy lánynak meg gyakorlatilag az első napon 100+.
Már 2 éve vagyok együtt barátnőmmel és lassan 1 éve együtt élünk.
(Én 23, ő 21 éves)
A lányok többsége akivel én találkoztam (kb 25) komoly kapcsolatot keresett. Nagyon kevés volt, aki csak "szórakozni" akart volna, ami jó volt mert én is komolyan gondoltam.
Persze lehet másoknak más a tapasztalatuk, de az én profilom leginkább az ilyen embereket vonzotta be.
Viszont a férfiak terén jóval kevesebben keresnek komoly kapcsolatot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!