Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzom és vonzanak az érzelmileg elérhetetlen férfiak?milyen pszichológiai válasz van erre?
És rengeteget sérülök emiatt.Tudom,hogy ha egy mérgező kapcsolatban vagyok ,de úgy érzem mintha ezt érdemelném.Ugy érzem kell a veszély és a bizonytalanság holott stabilitásra vágyok de ha valakinek komoly szándékai vannak megijjedek.
Félek az elkövetkeződéstől ezért mindig olyan férfiakat fogok ki,akik hasonlóan vannak,de egy bizonyos pont után velük szeretnék hosszútávon kialakítani kapcsolatot,de ezt meg ők nem akarják.
Nem akarok ebben a körforgásban maradni.
A legutóbbi pasi,akivel két évig barátság extrákkal dologban voltunk pár napja jött össze egy másik lánnyal,aki mellett szintén társkeresőzik.
Fájt hogy elvesztettem még ha nem is volt komoly,de most magam alatt vagyok,mert így végleg egyedül maradtam.
Milyen pszichológiai oka van ennek,ami velem van?
#10:
Nagyon inspirál ez a komment, mint önbizalomhiányos, fiatal lányt. Le is mentem magamnak szerintem.😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!