Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert torli valaki a Tinderbes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert torli valaki a Tinderbeszelgetest, de Facebookon meg Instan ott van tovabbra is ismeroskent?

Figyelt kérdés
Elvileg tovabbra is megvan a Tindere, velem torolte csak a beszelgetest. Milyen oka lehet ennek? Lehet zavarja, ha meg egy helyen lathat? Esetleg zavarja h latja a tavolsagot?

2023. ápr. 30. 14:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Noje ra nezett ..
2023. ápr. 30. 14:09
 2/11 A kérdező kommentje:
Nincs noje. Mindketten meleg sracok vagyunk.
2023. ápr. 30. 14:21
 3/11 anonim ***** válasza:
Szakítottatok?
2023. ápr. 30. 14:28
 4/11 anonim ***** válasza:
2. Xd akkor a palija
2023. ápr. 30. 14:40
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen de mar sok honapja. Instan es Facebookon tovabbra is kovetjuk egymast. Tudom itt barmi lehet, nekem az a benyomasom-mert en is megneztem ma a Tindert, ami azt irta 1 km-en belul van, hogy kb "megijedt" ettol es inkabb torolte a profilt h ne latszodjon merre van. Instan es Facebookon is titokzatos, a sztorijait elrejtette, nem mindent lehet a profiljan sem latni. Hozza képest en egy nyitott konyv vagyok es lehet ez zavar benne.
2023. ápr. 30. 14:44
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem lépj túl rajta, hónapok után már nem mindegy, mit csinál?
2023. ápr. 30. 14:49
 7/11 A kérdező kommentje:
Tudom, csak ugy erzem meg nem teljesen lezart ez az ugy. Nekem hianyzik es van olyan nap h csak ra gondolok. Neha o is megnezi a sztorijaimat. Szerintem egyebkent direkt. Es ezek utan meg persze h eszre veszem ha eltunik a beszelgetes.
2023. ápr. 30. 14:51
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha követetitek egymást, akkor nem nehéz, hogy megnézze a sztorikat, amiket kiraksz. Szerintem ő ennyire nincs ráfüggve erre a kapcsolatra, mint te és csak beképzeled a dolgokat, hogy biztos miattad csinálja ezt meg azt.
2023. ápr. 30. 14:56
 9/11 A kérdező kommentje:

Amit eszrevettem, hogy egyik nap lathatova teszi szamomra a sztorijait, masik nap elrejti. (Aki nem tudna, az Instagramon ugye vannak a highlightok, es ha valaki elrejtiba sztorikat, akkor a highlightok sem latszodnak.)

En meg aki hukye mod naponta ranez eszrevettem ezt. Csak nem ertem mi ertelme ennek a jateknak. Azt mondjatok o nincs ramfuggve? Csak mert ebbol nekem az jon le h igen.

2023. ápr. 30. 15:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Istenem, insta, meg Facebook, meg sztori, meg a fszom. Felvagy-e már nőve?
2023. ápr. 30. 15:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!