Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Éreztétek valaha azt, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek valaha azt, hogy a szakító fél bűntudatot próbált bennetek kelteni, hogy kb ti vagytok a szakítás oka?

Figyelt kérdés

Legyen az amiatt, mert nem egy városban vagytok, nem teljesen egyezik az elképzelésetek, te hiába teszel meg bármit, a másik csak eltol magától, pedig tudat alatt vágyna a veled való kapcsolatra. Vagy hogy te vagy a rossz, neked kell magadba nézdned, neked kell hova fejlődnöd.

Szívesen meghallgatom a történeteiteket.

2023. ápr. 21. 20:53
 1/10 A kérdező kommentje:
Pedig belegondolva ti semmi rosszat nem tettetek. A másik fél ek ugyanúgy kell hova fejlődnie.
2023. ápr. 21. 20:54
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Persze, pont ma ért véget egy közel 4 éves kapcsolatom többek között emiatt. Borzasztòan érzem magam és tudom idővel jobb lesz, de rohadtul dühös vagyok amiért ùgy lett az egész tálalva, mintha én lennék a rossz, pedig nem csináltam semmit. 31/N
2023. ápr. 21. 21:03
 3/10 Hans Pötterman ***** válasza:
100%
Ez elég sok esetben így történik sajnos,gyáva emberek így szakítanak
2023. ápr. 21. 21:13
 4/10 A kérdező kommentje:
Azt mondanam h a szakitas maga oke volt. De amit az utana valo hetekben meg kaptam tole, azt nem erdemeltem meg. Ugyanakkor en meg tovabbra is szeretem, es rohadt egy erzes h folytpn o jar a fejemben.
2023. ápr. 21. 21:16
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy évek óta tartó nagyon közeli barátságon ért szinten ma véget így. Ez van sajnos. Faj, nagyon is, de idővel talán jobb lesz.
2023. ápr. 21. 21:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Sosem akartam büntudatot senkibe kelteni, főleg nem szakításnál, abszolút manipuláció..valami baj lehet a fejében az illetőnek.
2023. ápr. 21. 22:11
 7/10 anonim ***** válasza:
66%
Én soha nem csináltam ilyet, azért szakítottam csak, mert a másik tényleg okot adott rá, de ilyenkor mindig hárítottak és rám fogták. Szerintem csak más szemszögből látod az egészet és a magad szemében nem vagy hibás, neki viszont lehetett bántó, amiket tettél. Vagy tényleg csak hülye kifogást keres a szakításra, bár abban semmi logika nincs. Ha szakítani akar, nem kell hozzá okot keresni, csak szakít és kész.
2023. ápr. 22. 00:08
 8/10 A kérdező kommentje:
Kompromisszumképtelenek. Ha valaki más városban lakik, vagy mondjuk 5-6 órányira kocsival az már red flag. Én bezzeg képes voltam valaki miatt Mexikóba is kiutazni. Ez persze főként amiatt van, hogy sokan életképtelenek, nyelveket nem beszélnek, komfort zónából képtelenek kimozdulni. Hiába utálják az országot, itt azért kényelmesen elvannak.
2023. ápr. 22. 05:04
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem. Van elég önbizalmam így ha az ilyen kritikát nem érzem jogosnak elmondom, hogy miért nem gondolom igy. A másik érzéseit nem fogom elnyomni, de mindenképp a tudtára hozom, ha én valamit nem igy látok vagy nem így érzek.

Pl. "Keveset találkozunk, sose jösz" - erre simán mondom azt, hogy "Sajnálom, igazad van és bocsánat hogy nem vettem észre a te igényed a több találkozóra. Viszont van oka annak, hogy nem jöttem: nem volt időm, nem egyezett a beosztásunk." nyilván ez csak példa. Elismerem a másik érzéseit, nem támadok vagy hibáztatok mégis kiállok magamért.

Azokkal meg eleve nem kezdek, aki gyerekesen mindig másra mutogat.

2023. ápr. 22. 06:47
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
#8 ez nem “red flag”, hanem nincs mindenkinek kedve távkapcsolathoz. Én is beszélek nyelveket, sokat utazok, volt külföldivel is kapcsolatom, de ez nem jelenti azt, hogy lenne kedvem órákat utazni valaki miatt. A párom lakjon maximum 1 órára tőlem (én annyira lakok a fővárostól és ott azért bőven lehet találni valakit).
2023. ápr. 22. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!