Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan engedjem el a bűntudato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan engedjem el a bűntudatomat?

Figyelt kérdés

Szakított velem a barátom,a túlzott féltékenységem miatt amire nem mindig volt okom. Semmi önbizalmam,ezért viselkedtem úgy..

Szörnyen érzem magam, bármit megtennék,hogy jóvá tegyem és vele lehessek, de ő már nem akarja..

Hogyan engdjem el a bűntudatomat?

2022. jan. 7. 13:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért van bűntudatod?
2022. jan. 7. 13:33
 2/12 A kérdező kommentje:

Azért,mert túlreagáltam a dolgokat,mikor nem kellett volna..

Egy kiállhatatlan hisztis picsa voltam,és nem érdemelte meg.

Ő komolyan tervezett velem én meg elrontottam az egészet

2022. jan. 7. 13:37
 3/12 anonim ***** válasza:
42%

Nem szeretted igazán, és nem bíztál benne.

A hisztid nem hiszti volt, hanem jogos panasz.

Mit sajnálsz?

2022. jan. 7. 13:43
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy tanulsz belőle! Ez is egy tapasztalás, amiből le kell vonni a következtetést, hogy legközelebb be forduljon elő. Jóvá tenni nem tudod, ez a hajó már elment.
2022. jan. 7. 13:46
 5/12 anonim ***** válasza:
67%

Hát keresd meg, és beszéljetek meg. Válaszolni fog.

Aztán ha az tudtátok beszélni akkor minden oké.

F

2022. jan. 7. 14:17
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
Ha már így latod hogy mi volt a baj, akkor keresd meg, es mondd el neki hogy mennyire sajnálod. És ha visszafogad akkor uralkodj magadon.
2022. jan. 7. 14:22
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Még csak pár napos a szakítás, kértem,hogy adjon még egy esélyt,de már nem akar..

Várok,hátha az idő segít,aztán újra megpróbálom!

2022. jan. 7. 14:36
 8/12 anonim ***** válasza:
73%

Egy kicsit érdemes várni, hogy esetleg Ő is érezze a hiányod.

Olyan 2-3 hét szerintem.

Ha sikerül vele beszélni, mond el, hogy rájöttél a hibára és próbálsz változtatni.

2022. jan. 7. 15:08
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy hiába jönnétek össze újra, ugyanilyen lennél. Maximum egy ideig elnyomnád magadban, aztán kezdődne előről. A probléma benned van, önbizalomhiány stb, ezen nyilván nem egy-két nap dolgozni és fejlődni.
2022. jan. 7. 15:20
 10/12 A kérdező kommentje:

Persze,en tudom,hogy bennem van a hiba és ezen akarok változtatni.

Tudom,hogy ez hosszú időt fog igénybe venni,ezért nem is akarom egyből letámadni.

Kell nekem idő ahhoz hogy eredményt érjek el,neki pedig talán idővel hiányzom, és ha látja a tényleges változást akkor ad esélyt.

Meg akarok változni nem is csak érte hanem magamért!

2022. jan. 7. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!