Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan engedjem el a bűntudatomat?
Figyelt kérdés
Szakított velem a barátom,a túlzott féltékenységem miatt amire nem mindig volt okom. Semmi önbizalmam,ezért viselkedtem úgy..
Szörnyen érzem magam, bármit megtennék,hogy jóvá tegyem és vele lehessek, de ő már nem akarja..
Hogyan engdjem el a bűntudatomat?
2022. jan. 7. 13:30
11/12 anonim válasza:
Ne haragudj, de ez végtelen naívság!
Nyilván most is hiányzol neki, de ettől függetlenül nem akar veled kapcsolatot. Nem fog változást látni, mert nem lesz ott, és esélyt sem, mert rég más párja lesz. Engedd el őt, nem akkor kell javítani, amikor már vége van!
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte választ!
A lelkem mélyén tudom,igazad van, buta vagyok,hogy reménykedem,ennek vége..
2022. jan. 7. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!