Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szép nőknél tényleg nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szép nőknél tényleg nem próbálkoznak olyan sokan, mint elsőre gondolnánk?

Figyelt kérdés
Elsőre azt gondolnám, hogy ők úgyis annyi figyelmet kapnak és minden ujjukra tíz férfi jut, hogy nincs értelme beállni a sorba. Viszont olyant is hallottam, hogy a legtöbben csak nézik őket a távolból vagy úgy mondanak valami jópofaságból, de érdemben, normális stílusban nem mernek közeledni. Alapból mindenki azt gondolja, hogy biztos van pasija vagy csak úgy rázza le magáról a kérőket, eszébe sem jutna senkinek, hogy problémája lehet a társkereséssel. Meg sok szép nő valahogy olyan flegmatikusan is viselkedik, lehet ez is csak egy eszköz, hogy távol tartsa magától az érdeklődőket, de belül kedves lenne, ha jobban megismernék.

2023. aug. 14. 10:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
14%
A #19-es valaszom pontozasa szepen bemutatja, mennyien ismertek magukra. Reszvetem. :(
2023. aug. 17. 16:10
 22/26 anonim ***** válasza:
42%
Minden szép nő olyan pasast vár, amelyiknek van kocsija és nem a szüleivel él.
2023. aug. 17. 18:08
 23/26 anonim ***** válasza:

#17:

Nem talált.

2023. aug. 17. 22:09
 24/26 LuckyLevi ***** válasza:
73%

#23 A kis, szép, fiatal kondis lány szerintem nem az a típus, akiről a kérdés szól. Te az a szomszéd csajszi típus vagy. Szép.

Viszont nem az Top Top kategória, akinél mindenkinek megremeg a lába, akiről kb. senki nem tudja elképzelni, hogy van esélye. Persze ez viselkedéstől is függ. Mennyire közvetlen, vagy mennyire flörtikézős. De szerintem ezekre a Palvin Barbaràkra igaz, hogy ők már nem kapnak annyi udvarlàst.

2023. aug. 17. 22:44
 25/26 anonim ***** válasza:
A kérdés a szép nőkről szólt. A top-top kategória mindenkinek más.
2023. aug. 18. 07:16
 26/26 LuckyLevi ***** válasza:
#25 Ez esetben a válasz, hogy de próbálkoznak náluk sokan. Nem mintha a szép kategória nem lenne mindenkinek más.
2023. aug. 18. 07:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!