Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép nőknél tényleg nem próbálkoznak olyan sokan, mint elsőre gondolnánk?
Figyelt kérdés
Elsőre azt gondolnám, hogy ők úgyis annyi figyelmet kapnak és minden ujjukra tíz férfi jut, hogy nincs értelme beállni a sorba. Viszont olyant is hallottam, hogy a legtöbben csak nézik őket a távolból vagy úgy mondanak valami jópofaságból, de érdemben, normális stílusban nem mernek közeledni. Alapból mindenki azt gondolja, hogy biztos van pasija vagy csak úgy rázza le magáról a kérőket, eszébe sem jutna senkinek, hogy problémája lehet a társkereséssel. Meg sok szép nő valahogy olyan flegmatikusan is viselkedik, lehet ez is csak egy eszköz, hogy távol tartsa magától az érdeklődőket, de belül kedves lenne, ha jobban megismernék.2023. aug. 14. 10:27
11/26 anonim válasza:
#10 a jó nőknél kevesebb, de jobb pasik próbálkoznak. Az átlagosabb nőknél több, de nyilván átlagosabb pasik. Ez teljesen logikus is. Jó nőkhöz alapból kevesebben mernek odamenni.
12/26 anonim válasza:
Nem próbálkoznak, mert minek? Mindeki tudja, hogy náluk nem mindenki tud labdába rúgni, másrészt a nő választ.
13/26 anonim válasza:
“normális stílusban nem mernek közeledni”
Nem az hogy nem mernek, hanem nem tudnak. Én is kis szép, fiatal, kondis lány vagyok. Élőben kedves és szerény is vagyok, sokat mosolygok. Sok férfi udvarol nekem a munkahelyemen, viszont szerintem ennek az az oka, hogy diákmunkát végzek egyetem mellett és sokan azt hihetik, valami könnyen felszedhető vidéki fruska vagyok, aki felavászkodott vidékről és ennyit tud kihozni az életéből.
Amúgy vegyes, kik flörtölnek velem. Akik bátrabbak, azok mondjuk általában az ilyen zavaros elméjű középkorúak szoktak lenni.
14/26 anonim válasza:
Emlékszem mikor Palvin Barbara nyilatkozott pár éve hogy több éve facér és senki se próbálkozik nála.
15/26 anonim válasza:
#14: Barbit mondjuk azért értelmesebbnek gondoltam annál, hogy erre az álszent szintre süllyedjen. :/
16/26 anonim válasza:
Nem igazán próbálkoznak, vagy szólítanak le. Pedig, nem harapok. Túl nagy feneket kerítenek ennek a ,,jó nő" dolognak. Félnek a férfiak a visszautasítástól? Fene se tudja.
17/26 anonim válasza:
13. Teged a korodbeliek sem kedvelnek az argogans stilusod miatt szerintem..
18/26 LuckyLevi válasza:
Mennyi top csaj van itt az oldalon. XD
19/26 anonim válasza:
#18: Ó, ha látnád őket élőben! :D Általában elég átlagosak, belső terén pedig problémásak.
20/26 anonim válasza:
Én átlag vagy kicsit felette lévő pasi vagyok.
Van benne valami.
A dohányboltban (Békéscsaba) van egy tök jó csaj és nem merek ismerkedni vele.
De a szépség mindenkinek más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!