Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg lemaradtam mindenről,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg lemaradtam mindenről, párkapcsolat terén?

Figyelt kérdés

28 éves férfi vagyok, és egyre kilátástalabbnak érzem magamat párkeresés terén.

A beszélgetések egy idő után leállnak, a lánynak túl sok a teendője stb.

Nem igazán volt még eddig részem tartós párkapcsolatban. Gimiben nem tartoztam a menők közé, egyetemen pedig mindenkinek dolga volt, és a normálisabb lányoknak mind barátja.

Nekem is volt dolgom, de ismerkedni mindig volt időm.

És jelenleg is van.

Mit tegyek?

Pszichológus nem segít, csupán az önismeretet taglalja. Nem, nem elegendő.

Hol tudnék ismerkedni, ahol még vannak egyedülálló 20-26 éves lányok. Tinder és társai nem érdekelnek.

Kizárólag segítő válaszokat várok. Kötekedni szeretők keressenek más kérdést.

2023. aug. 11. 09:51
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
96%
Nem maradtál le mindenről, még mindig fiatal vagy. Hol próbálsz jelenleg ismerkedni? Van valami hobbid, sportolsz? Van baráti társaságod? Jársz mondjuk koncertekre, fesztiválokora? Én ennyi idősen fesztiválokon ismerkednék.
2023. aug. 11. 09:54
 2/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Jelenleg online és ősztől egyetemen, viszont akkor keresek fesztivált és társaságot, programokat.

Barátokkal csak úgy elmegyünk helyekre.

Fesztivál nem rossz ötlet.

Úgy tűnik, máshol kell, mint eddig.

Mondjunk a járványos időszak is betett.

2023. aug. 11. 10:01
 3/27 anonim ***** válasza:
82%

"Tinder és társai nem érdekelnek."

Óriási hiba! Írom ezt tapasztalatból, 32 éves nőként. Mindig irtóztam az online társkereséstől, gondolom, nem kell taglalni ennek okait. Eredmény: a 20-as éveim ~2/3-a olyan szinten egyedül, üresjáratban telt, hogy még csak potenciális jelölt sem volt a láthatáron, mert offline utoljára a főiskolai évek alatt vett körül megfelelő összetételű közeg.

Azt pedig ne hidd el, hogy 28 évesen annyira ráérsz, főleg, ha lényegében soha nem volt senkid neked sem. Pikk-pakk elrepül pár év, 30 fölött már krva nehéz ismerkedni, mert akkor épp mindenki benne van a komoly kapcsolat - házasság - gyerek körben, a válások kicsit később esedékesek, de nem is feltétlenül akarsz egy válás által megtépázott lelkű, gyerekes partnert magad mellé... Ha sikerül is független, minden szempontból megfelelő jelöltet találnod ebben a korban, az meg nem fogja elnézni neked a tapasztalatlanságot, a "bénázást".

2023. aug. 11. 10:06
 4/27 anonim ***** válasza:
90%

Egyetemen milyen szakon? Egyetemi rendezvényekre, bulikra menj el, ott is lehet ismerkedni. Nyáron sok szabadtéri program van mindenfelé, ezekre is járj el.

Építs baráti társaságot. Vannak fiú barátaid? És lányok? Nem aj, ha van párjuk, a lényeg, hogy tanulj meg az ellenkező nemmel szocializálódni, beszélgetni, értsd meg őket. Ha sokat avgy lányos társaság, akkor komfortosabb leszel köztük, magabiztosabb hatást kelt a nyugalom egy randin is.

2023. aug. 11. 10:07
 5/27 anonim ***** válasza:
48%
Ismerős a helyzet
2023. aug. 11. 10:16
 6/27 anonim ***** válasza:
48%
Hol probalkozol?
2023. aug. 11. 12:43
 7/27 anonim ***** válasza:
Ne add fel.
2023. aug. 12. 03:31
 8/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddig tanácsokat. Mindenkinek ment a zöld kéz.

Tindert mégis hagyom, mivel ámomra fontos az azonnali benyomás. Facebook Dating sem jobb, a lány alig ír és egy idő után eltűnik.

Élőben jobb és gyorsabb az ismerkedés.

A leivós, este 11-kor kezdődő egyetemi buli nem az én stílusom. A hangos zene miatt nem is hallom a másikat, és a többség úgyis zárt társasággal, talán még később érkezik. Fesztivál jobb lenne.

Fekete 2020 miatt máshogy alakult a jövőm. Debrecenben végeztem Történelem MA szakon, de 2021-től az ELTE-n végzek Történelem PhD szakon. Pesten bőven szétnézek, az egyetemen túl is.

Debrecenben egyre kevesebben kortársam maradt. Korábban keresztény közösségekben próbálkoztam, (10 éven at )de az olyan, mint a munkapiac, mivel, ha nincs ott ismerősöd, nyert ügyed sincs. Ott nem szeretik az ismerkedőseket.

Mondocon, fesztivál és egyéb helyeek maradtak.

2023. aug. 15. 08:50
 9/27 A kérdező kommentje:

*számomra. Telefon autokorrekt...

Azt is tudom, hogy már nincs sok időm, és nem is altatom magam azzal, hogy ráérek. Nekem valahogy jobb így.

2023. aug. 15. 08:53
 10/27 anonim ***** válasza:
41%

De fura ezt így olvasni,én pont fordítva vagyok ezzel.

Beszélgetek társkeresőkön

( Tinder,badoo,jaumo,) nőkkel utána Messengeren is.Talalkozgatok velük feljönnek hozzám stb

És valahogy egy idő után megunon aláb hagy a lelkesedésem,egyik se fog meg úgy igazán.

2023. aug. 15. 12:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!