Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg lemaradtam mindenről,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg lemaradtam mindenről, párkapcsolat terén?

Figyelt kérdés

28 éves férfi vagyok, és egyre kilátástalabbnak érzem magamat párkeresés terén.

A beszélgetések egy idő után leállnak, a lánynak túl sok a teendője stb.

Nem igazán volt még eddig részem tartós párkapcsolatban. Gimiben nem tartoztam a menők közé, egyetemen pedig mindenkinek dolga volt, és a normálisabb lányoknak mind barátja.

Nekem is volt dolgom, de ismerkedni mindig volt időm.

És jelenleg is van.

Mit tegyek?

Pszichológus nem segít, csupán az önismeretet taglalja. Nem, nem elegendő.

Hol tudnék ismerkedni, ahol még vannak egyedülálló 20-26 éves lányok. Tinder és társai nem érdekelnek.

Kizárólag segítő válaszokat várok. Kötekedni szeretők keressenek más kérdést.

2023. aug. 11. 09:51
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Odáig olvastam hogy 28 éves férfi....

Nem.

2023. okt. 11. 11:39
 22/27 A kérdező kommentje:

Akkor még van időm, de nem leszek tétlen továbbra sem

29 lettem nemrég.

De így sem késtem el

2023. okt. 12. 18:02
 23/27 anonim ***** válasza:
90%

Olyannyira nem,hogy ha adhatok neked tanácsot 49 évesen,semmit ne sietess,

és erőltess.Lehet neked majd csak később jön el az igazi,lehet

nem lesz gyereked se.Sokkal jobb várakozva leélni egy életet,mint

csalódottan,ha pedig még egy gyerek felelősége is a nyakadba szakad,

már késő lesz újragondolni...Nagyon fontold meg ,főleg hogy

mikor és kinek vállalsz gyereket.

2023. okt. 25. 11:21
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Keress szakköröket, workshopokat, különböző egyesületeket amihez kedved van, járj komfortzónán kívüli társaságokba… olvasóklub akármi…

Persze ezzel Bp-iek előnyben…

Én pl egy asztalos vagyok, feleségemet egy varró szakkörön ismertem meg 32éves koromban…

Épp egy művelődési ház bútorzatát újítottuk fel, mikor észrevettem, hogy épp varrószakkör van, és van bent 30nő a teremben, kb fele pedig korban hozzám illő… egyik szünetben megnéztem a faliújságot és pont onnan számítva 1 hétnyore kezdődött egy új ilyen szakkör… gondoltam, kicsit mindig is érdekelt a varrás, nameg ennyi nő közt egyetlen pasiként tuti körbe lennék rajongva… hát így is lett :D

Amúgy néztek nagyot első alkalommal, mikor megjelentem :D

2023. okt. 25. 13:26
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Még 40 évesen se maradsz le semmiről.
2023. okt. 26. 09:58
 26/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a tanácsokat.

Akkor várok, de azért nem szeretnék örökké.

Mindenképpen megfontolom, kivel vállalok gyereket, és akkor nem fenyeget a válás veszélye.

Eljárok itthonról és keresek Workshopot, írókört.

Budapest valóban sok előnyt ad, tanulmányaim miatt már félig ott vagyok, és Debrecenben nehéz ismerkedni. A legtöbb ottani lány már régóta foglalt, és emellett beképzeltek.

Munka miatt nem is maradnék Debrecenben, és külföldöt is fontolóra veszem.

Hát azért összejött neked ezen a varrószakkörön és utólag is gratulálok.

2023. nov. 3. 09:31
 27/27 Anton Chigurh ***** válasza:

Kedves kérdező!

A külföldi élet más ilyen téren, ott is vigyázni kell, a saját példámat hozom fel:

Tíz éve élek Ausztriában (én is Debrecenből indultam), és ugyan rengeteg magyart ismertem meg idekint, azért randiztam helyiekkel is, meg más nemzetiségűekkel is, nem jött be...

Persze én nem vagyok társasági ember, nem mozdulok ki gyakran. Nehéz így magyar lányokkal egy társaságába kerülnöm, ha nem megyek a dolgok után.

A húszas éveim nagy részét egyedül töltöttem itt. Volt egy komoly kapcsolatom, ami 3 évig tartott, és ennyi.

Ez rengeteget elvesz az ember lelkesedéséből, ez ellen kell harcolni.

Most 31 vagyok, és már nem sietek, de érzem hogy fogy az időm...

Viszont a tartós, évekig tartó magány átformálja az embert, erre vigyázz, ha esetleg külföldre jönnél.

Ne add fel, sok sikert!

2023. nov. 30. 13:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!