Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 33 éves nőhöz tényleg 50 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

33 éves nőhöz tényleg 50 éves férfi illik?

Figyelt kérdés
2023. aug. 8. 17:05
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
80%
Nem egyátalán nem illik. Egy 50 körüli ember nem fiatal, te viszont igen. Max 40-42 ami már nagyon a határeset sztem. Egy férfi kb 50ig van ereje teljében 50 felett jelentősen hanyatlik mind a férfi mind a nő fizikai és egyéb állókepessége. Jó magam 40 éves nőként egyszerűen elképzelni se tudnám magam egy 50 feletti emberrel. Kozos téma se lenne sztem. Egyszeruen látni rajtuk a kort. A férjem 1 évvel fiatalabb s egy jó pasi🙂mikor összejottunk huszonévesek voltunk ezt szoktam meg. Amugy 10 év is sok nem hogy 20.
2024. jan. 8. 08:52
 52/66 anonim ***** válasza:
Èn 55 vagyok ffi, mar a masodik 26 eves nagyon csinos nő nèzett be, azt hittèk 40 egynehany vagyok. Rendszeresen sportolok, odafigyelek kajalasra,amugy is fiatalos vagyok kivul belul.siman odaàllok a strandon egy atlag 30 as fiu mellè, aki szakallat noveszt hogy ne latsszon a tokàja, egesz nap a telot nyomkodja,chipset eszik fekszik a kanapen netflixet nezve. Ugyhogy a fujjolast tartsàtok meg,kivancsi lennèk a fujjoloʻra mennyire cellulitiszes. Amugy nőkben is van hogy 38 èves full igenytelen ès 50 plusz pedig bombazoʻ
aug. 12. 22:47
 53/66 anonim ***** válasza:

30as nő elvárásai😀feszes kigyúrt test, 30as 40es,pénz, kocsi, ház.Az 50esek között is van jó pali a pénzük szépíti meg őket s nem 30as hanem 20as pláza cicák vannak mellettük.

Visszatérve a 30as nőkre ismertem ilyet: minimum vmi zseboroszlán kutyus a mindennapi társ miközben ilyen olyan jól szituált pasikkal randizgat /mert jó csaj/ azt vhogy a randik sose sikerülnek mert a 30as nő már az első randin felvezeti az igényeit. Az évek úgy telnek h hetente 5-6 randi😆😆31 évesen szingli, 32 évesen szingli...33-34-35 még mindig szingli😭😭😭elvárásokból nem adtunk le..azt 45 még mindig szingli s marad is🤨🤨

aug. 18. 15:02
 54/66 anonim ***** válasza:
0%
A 30as nőnek temetnie kellene magát?😆😆😆kb 30-50 között vannak legszebb korukba a nők még fiatalok, még produktívak, még szépek, építik az életüket s jó esetben van egy hasonló korú férfi mellettük.Nyilván én 40 évesen temetni való vagyok a 39 éves férjem nemsokára megcsal, elhagy😄😄így nem marad más mint egy 55 éves félimpotens vén kecske aki nyalogatná a sót ha tehetné. Nyilván az 50es öregasszony már nem jó hisz klimaxol a libido is a béka segge alatt van de az 55 eves vén kecske se tud odaverni mint ahogy a 39 éves férjem teszi😂😂akivel mellesleg 20 éve egyutt vok fiatal kiscsaj korom óta s bocs ha fiatalnak s feszesnek érzem magam 40 évesen még nagyban mensizek gyerek is lesz még s imádom a szexet nem csak beszélek róla. S ha egyedul lennék sem kéne egy vén róka pusztán a pénz miatt. Inkább egyedul önkielégítek😂😂😂😂
aug. 18. 15:17
 55/66 anonim ***** válasza:
26%

"kb 30-50 között vannak legszebb korukba a nők"

Inkabb 18-30.....

40F incel

aug. 18. 15:21
 56/66 anonim ***** válasza:
Egy 50es pali hiába futtatja magát akkor is el kell fogadni hogy nem vagytok már fiatal hímek ahogy nemegy 50es nő is hülyét csinál magából. Azt hiszi a botox a dieta es a hialurin sav segít rajta. Nem segít egy idő után látszik a kor akárhogy is tesz ellene. Nem dúlnak a hormonok s ezek testi biologiai változást okoznak sajnos látványosan is. A 30as 40es ferfi bizony még nagyon is aktív ahogy a nők is. S az a dolgok rendje h a szaporodó képes korban lévő élőlények hasonló szaporodó képes társat találjanak. Fogadja el az 50+os ember a korát s az azzal járó dolgokat s ne akarjon 30nak kinézni. Ne akarjon fiatalabb nőt aki esetleg még szülni képes s mondjuk vágyik olyan dolgokra amit egy idősebb ember korából fakadóan sem tud produkálni.
aug. 18. 15:33
 57/66 anonim ***** válasza:
55.Nagyon nem 18-30😆😆😆hülyeségeket írsz vagy félreértelmezed. Én a fiatalsagomat is szerettem de ostoba és buta voltam sokmindenhez 30 felett a csajok többsége még vonzó sőt 40 felett is és tele van tapasztalattal ez az ami szebbé teszi őket van egzisztenciájuk s stílusuk. Nos a gyenge 40es fószer inkább a 20asok között keresgél mert azokkal még lehet szórakozni😂😂meg hülyének nézni.
aug. 18. 15:39
 58/66 anonim ***** válasza:
26%

"sőt 40 felett is és tele van tapasztalattal ez az ami szebbé teszi őket"

Tul sok bennuk a kilometer......

40F incel

aug. 18. 15:42
 59/66 anonim ***** válasza:
100%
😂😂😂igen túl sok s az nagyon is jó, persze egy gyenge 40esnek sok. Csak a 40 meg nem kell a 18nak meg a 25 évesnek se.
aug. 18. 15:44
 60/66 anonim ***** válasza:
Mondenki leirta a sajàt véleményêt. Szerencsére rengeteg kivétel van, így remêlhetőleg mindenki megtalálja a maga párját. Az hogy ki hogyan néz ki 3 fő tényezőn múlik genetika, étkezés, sport így mindenkinek kicsit saját kezében is van a választása,hogyan szeretne kinézni X évesen.És lehet hogy sokaknak fájni fog a látvány, amikor a jó karban lévő 50 pluszos jómódú pasi mellett megpillantja a nála jóval fiatalabb csinos hölgyet.
aug. 19. 00:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!