Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 éves nőhöz tényleg 50 éves férfi illik?
Nem egyátalán nem illik. Egy 50 körüli ember nem fiatal, te viszont igen. Max 40-42 ami már nagyon a határeset sztem. Egy férfi kb 50ig van ereje teljében 50 felett jelentősen hanyatlik mind a férfi mind a nő fizikai és egyéb állókepessége. Jó magam 40 éves nőként egyszerűen elképzelni se tudnám magam egy 50 feletti emberrel. Kozos téma se lenne sztem. Egyszeruen látni rajtuk a kort. A férjem 1 évvel fiatalabb s egy jó pasi🙂mikor összejottunk huszonévesek voltunk ezt szoktam meg. Amugy 10 év is sok nem hogy 20.
2024. jan. 8. 08:52
Èn 55 vagyok ffi, mar a masodik 26 eves nagyon csinos nő nèzett be, azt hittèk 40 egynehany vagyok. Rendszeresen sportolok, odafigyelek kajalasra,amugy is fiatalos vagyok kivul belul.siman odaàllok a strandon egy atlag 30 as fiu mellè, aki szakallat noveszt hogy ne latsszon a tokàja, egesz nap a telot nyomkodja,chipset eszik fekszik a kanapen netflixet nezve. Ugyhogy a fujjolast tartsàtok meg,kivancsi lennèk a fujjoloʻra mennyire cellulitiszes. Amugy nőkben is van hogy 38 èves full igenytelen ès 50 plusz pedig bombazoʻ
aug. 12. 22:47
30as nő elvárásai😀feszes kigyúrt test, 30as 40es,pénz, kocsi, ház.Az 50esek között is van jó pali a pénzük szépíti meg őket s nem 30as hanem 20as pláza cicák vannak mellettük.
Visszatérve a 30as nőkre ismertem ilyet: minimum vmi zseboroszlán kutyus a mindennapi társ miközben ilyen olyan jól szituált pasikkal randizgat /mert jó csaj/ azt vhogy a randik sose sikerülnek mert a 30as nő már az első randin felvezeti az igényeit. Az évek úgy telnek h hetente 5-6 randi😆😆31 évesen szingli, 32 évesen szingli...33-34-35 még mindig szingli😭😭😭elvárásokból nem adtunk le..azt 45 még mindig szingli s marad is🤨🤨
aug. 18. 15:02
A 30as nőnek temetnie kellene magát?😆😆😆kb 30-50 között vannak legszebb korukba a nők még fiatalok, még produktívak, még szépek, építik az életüket s jó esetben van egy hasonló korú férfi mellettük.Nyilván én 40 évesen temetni való vagyok a 39 éves férjem nemsokára megcsal, elhagy😄😄így nem marad más mint egy 55 éves félimpotens vén kecske aki nyalogatná a sót ha tehetné. Nyilván az 50es öregasszony már nem jó hisz klimaxol a libido is a béka segge alatt van de az 55 eves vén kecske se tud odaverni mint ahogy a 39 éves férjem teszi😂😂akivel mellesleg 20 éve egyutt vok fiatal kiscsaj korom óta s bocs ha fiatalnak s feszesnek érzem magam 40 évesen még nagyban mensizek gyerek is lesz még s imádom a szexet nem csak beszélek róla. S ha egyedul lennék sem kéne egy vén róka pusztán a pénz miatt. Inkább egyedul önkielégítek😂😂😂😂
aug. 18. 15:17
"kb 30-50 között vannak legszebb korukba a nők"
Inkabb 18-30.....
40F incel
aug. 18. 15:21
Egy 50es pali hiába futtatja magát akkor is el kell fogadni hogy nem vagytok már fiatal hímek ahogy nemegy 50es nő is hülyét csinál magából. Azt hiszi a botox a dieta es a hialurin sav segít rajta. Nem segít egy idő után látszik a kor akárhogy is tesz ellene. Nem dúlnak a hormonok s ezek testi biologiai változást okoznak sajnos látványosan is. A 30as 40es ferfi bizony még nagyon is aktív ahogy a nők is. S az a dolgok rendje h a szaporodó képes korban lévő élőlények hasonló szaporodó képes társat találjanak. Fogadja el az 50+os ember a korát s az azzal járó dolgokat s ne akarjon 30nak kinézni. Ne akarjon fiatalabb nőt aki esetleg még szülni képes s mondjuk vágyik olyan dolgokra amit egy idősebb ember korából fakadóan sem tud produkálni.
aug. 18. 15:33
55.Nagyon nem 18-30😆😆😆hülyeségeket írsz vagy félreértelmezed. Én a fiatalsagomat is szerettem de ostoba és buta voltam sokmindenhez 30 felett a csajok többsége még vonzó sőt 40 felett is és tele van tapasztalattal ez az ami szebbé teszi őket van egzisztenciájuk s stílusuk. Nos a gyenge 40es fószer inkább a 20asok között keresgél mert azokkal még lehet szórakozni😂😂meg hülyének nézni.
aug. 18. 15:39
"sőt 40 felett is és tele van tapasztalattal ez az ami szebbé teszi őket"
Tul sok bennuk a kilometer......
40F incel
aug. 18. 15:42
😂😂😂igen túl sok s az nagyon is jó, persze egy gyenge 40esnek sok. Csak a 40 meg nem kell a 18nak meg a 25 évesnek se.
aug. 18. 15:44
Mondenki leirta a sajàt véleményêt. Szerencsére rengeteg kivétel van, így remêlhetőleg mindenki megtalálja a maga párját. Az hogy ki hogyan néz ki 3 fő tényezőn múlik genetika, étkezés, sport így mindenkinek kicsit saját kezében is van a választása,hogyan szeretne kinézni X évesen.És lehet hogy sokaknak fájni fog a látvány, amikor a jó karban lévő 50 pluszos jómódú pasi mellett megpillantja a nála jóval fiatalabb csinos hölgyet.
aug. 19. 00:59
Kapcsolódó kérdések: