Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 éves nőhöz tényleg 50 éves férfi illik?
Figyelt kérdés
2023. aug. 8. 17:05
11/66 anonim válasza:
Kezdheted is szervezni neki a temetést.
13/66 A kérdező kommentje:
Egyik fél se vagyok. Helyettem választott az adott nő egy 50 éves pasit. Egy korosztály lennék a nővel de azt mondta én nem úgy közeledek amit ő el tudna fogadni.
2023. aug. 8. 17:22
14/66 anonim válasza:
#14 szóval lenyomott egy 50es papi 😂
15/66 anonim válasza:
Nekem 38 évesen is sok lenne az 50. Nagyon ritka aki ennyi idősen még vonzó, és egészséges
16/66 anonim válasza:
És ebből hogy hoztad ki azt, hogy egy 33 éves nőhöz 50 éves pasi illik? Katához Gábor illik.
17/66 anonim válasza:
Most 32 évesen vagyok eddigi életem során a legcsinosabb, legsportolosabb, legboldogabb, az öregedés pedig semennyire sem látszik még rajtam. Konkrétan körberöhögnék egy 50-es fószert, ha próbálkozna nálam, és ha még vergődne is, hogy fiatalabbnak úgysem kellek majd, mert eljárt felettem az idő, vagy bármi hasonló, akkor úgy megaláznám, ahogy csak hatalmamban állna.
18/66 Sunshinedoll válasza:
32 vagyok, de eszembe nem jutna 50 évessel randizni.
19/66 anonim válasza:
42 évesen sem egy kène 50 éves.
20/66 anonim válasza:
31 évesen nem kéne egy 50 éves. Max 40. De sose lehet tudni...van néha néha egy egy jól kinéző sármos 50es...de ritka. Komoly komoly kapcsolat meg nem hiszem h menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!