Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 35-45 évves szingli középkorú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35-45 évves szingli középkorú pasik, ti mivel veritek el a szabadidőtöket? 50 éves kor felett már nem is élhet az ember a gyk szerint, így azt nem is kérdem.

Figyelt kérdés
2023. júl. 15. 22:00
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
100X elfoglaltabb vagyok és minőségibb az életem mint bármikor ezidáig. Elverni az időt? Én nem elverem hanem tervezem, mert enélkül káosz lenne. Fejlesztések, tanulás, gyártás, kísérletezések. Üzleti lehetőségek, tárgyalások. Ha a nap 48 órából állna, az is kevés lenne.
2023. júl. 15. 23:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem semmi.
2023. júl. 15. 23:33
 3/7 anonim ***** válasza:
58%

Vannak tervek, célok amik eléréséért dolgozni kell. Tervezni, megteremteni az anyagi hátterét, megvalósítani általában magam szoktam, így ez is rengeteg időt igényel. Emellett nyár van. Ami számomra a a paradicsom. Ilyenkor a legkönnyebb lányokat nőket szédíteni. A hely adott, lakóhelyem megteremtette, a technika sok év alatt kidolgozott, csak élni kell vele.

Ilyen időszakban nincs fölösleges időm.

Tél már húzósabb, de akkorra is vannak mindig tervek, amit bent aa lakásban meg lehet valósítani

2023. júl. 16. 04:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Munka és a bajba jutottak (csövesek) vagy állatok segítsége önkéntes munkával lefoglal és értelmet ad a nő nélküli életemnek.

42|F

2023. júl. 16. 09:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi
2023. júl. 16. 12:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Kb.olyan formában vagyok mint 20 évesen(48 vagyok). 5000m-es futás időre? Lazán. 100 fekvő másfél perc alatt? Simán. Igaz csak 80kg vagyok a 181 centimhez, szóval a mai mérce szerint nem is vagyok férfi! 😂

Hogy rontsam a helyzetemet se szakállam, se tetoválásom sincs. Mivel ütöm el az időm? Rendszerezve van a napom, minden belefér. A munkám, a hobbim, a pihenésem, tanulás, olvasás. Ja, ebbe még a kis vállalkozásom menedzselése is belefér. Se cigi, se ital, se drog. Szóval haláli unalmas vagyok, igaz bejártam nagyjából az egész világot, most már mint retired commercial pilot- ként. 🛫 ✈️ 🛬

2023. júl. 16. 18:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is úgy vagyok vele mint az 1. nagyon átgondolom hogy miket csinálok és miért. Mindent megtervezek. Az eredmény nem vagyok egy kiégett, idegbeteg, csoró, alkoholista mint a munkatársaim 90%-a.

És a jövőben sem fogok sem megházasodni sem gyereket vállalni.

És nem érdekel, hogy ki mit gondol erről. A munkát leszámítva azt csinálok, amit akarok, senki nem ugat bele az életembe arra költöm az összes pénzem amire ÉN akarom.

Ha azt szeretném egy nőtől…. ez soha nem okozott gondot.

Eszem ágában sincs feladni a független életemet.

2 hét múlva megyek Zürich-be pihenni meg Lugano-ba.

Ott vár egy ottani haverom.

Sokkal több időm és pénzem van, mint a korombeli házas pasiknak.

A munka csak egy szükséges rossz az életemben.

35 F

2023. júl. 23. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!