Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb vagy középkorú csajok szeretik jobban ha a férfinek van egy kis pocakja?
Figyelt kérdés
30 éves vagyok , inkább az ilyen 20-25 év körüli csajok jönnek be , de azért az ilyen 30-35 évesből is vannak akik jól néznek ki ha rendbe tartják magukat , melyik rétegnek jön be jobban ha van egy kis pocak a férfin?2022. jún. 30. 16:06
1/128 anonim válasza:
18 és 70 között minden korosztályban van olyan akinek bejön és akinek nem.
Akiket te keresel azoknak bejön ha nem vagy csóró. Amúgy még is mi lenne vonzó abban?
2/128 anonim válasza:
30-35 évesekből is vannak akik jól néznek ki? :) Ne röhögtess, bőven vannak.
Nem tudom, de ezen az oldalon teljesen leírják a 30 felettieket.
Amúgy számomra 29/N egyáltalán nem vonzó. De mivel látni lehet ilyen párokat így biztosan akad akinek ez nem probléma.
3/128 anonim válasza:
Már megbeszéltük párszor: neked nem kis pocakod van, hanem egy csüngőhasú dagadt ork vagy.
4/128 anonim válasza:
Nyilván nem a 20 éveseknek, főleg nem tömegesen. Ettől függetlenül mindenkinek más az ízlése, és nagyon nem mindegy, hogy mekkora az a kis pocak. Ha 20-30kg túlsúlyról van szó, akkor érdemes volna neked is rendbe raknod magad, mer az nem kicsi pocak, és később sokkal több lesz.
5/128 anonim válasza:
leginkább senkinek nem jön be.
6/128 A kérdező kommentje:
Egy erős vázizomzattal rendelkező férfinél 20-30 kg túlsúly nem olyan nagyon vészes
2022. jún. 30. 16:16
7/128 anonim válasza:
"Nem tudom, de ezen az oldalon teljesen leírják a 30 felettieket."
Ez nem igaz, csak akkor amikor 20 éves lányok után akarnak rohanni.
9/128 anonim válasza:
Te gyengeelméjű vagy? Minden egyes nap megkérdezed. Neked nem kicsi hasad van, hanem el vagy hítva és ráadásul még alkesz is vagy.
10/128 anonim válasza:
Kövér pasi vagy, de azért kéne a vékony szexi 22 éves, mi?😂Nekem nem jön be a túlsúly. Próbálkozz a saját ligádban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!