Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középkorú,sportos férfiként lehet esélyem nálam jóval fiatalabb extrém túlsúlyos nőknél?
Figyelt kérdés
Imádom a hatalmas méretű,30-as,40-es nőket.Nagyon szeretnék egy ilyen testalkatú társat.Talán van olyan hölgy,akinek az idősebb pasik jönnek be.2022. márc. 16. 12:37
1/13 anonim válasza:
Középkorúként tudnod kellene, hogy nincsenek általánosságok, az adott nőn múlik.
2/13 anonim válasza:
Egy pillanat, azt írtad "középkorú" utána meg hogy "jóval fiatalabb", majd pedig "40-es nőket". Ez ellentmondás lesz, mert 40-es nő az *a középkorú*. Akkor te most mi is vagy pontosan? 60-as öreg úr?
3/13 A kérdező kommentje:
50-es vagyok.Szerintem 10-15 év jóval fiatalabbnak számít.
2022. márc. 16. 12:48
4/13 anonim válasza:
50 az már öreg és nem középkorú szerintem. Ettől függetlenül rengeteg esélyed van dagadt nőket kúrni. Mondjuk 30-ast nem, de 40-est biztos.
5/13 A kérdező kommentje:
Én középkorúnak tartom magam,mert sportos,fiatalos férfi vagyok.
Nem csak szexre keresek ilyen társat. Igazából bármilyen kapcsolat érdekel.
Nagyon örülnék ilyen hölgy levelének.
2022. márc. 16. 13:31
6/13 anonim válasza:
#5 Tinder! Dobd be magad bajnok. Csomó csajod lesz ebből a kategóriából.
7/13 anonim válasza:
Én azt nem értem, mi vonz egy férfit egy dagadt, extrém túlsúlyos nőben.
8/13 anonim válasza:
Én meg azt nem értem neked ezen mit kellene megérteni. Örülj neki, egyel kisebb a verseny ott, ahol te versenyzel.
10/13 A kérdező kommentje:
7-es:ilyen az ízlésem. Tudom,a legtöbb férfi undorodik a nagyon kövér nőktől,de én szépnek látom őket.Imádom a hatalmas,ringó popsit,a terebélyes,combig lógó hast,az alatta megbúvó zsíros p..cit.Minél kövérebb egy nő,annál inkább vonz engem.
2022. márc. 16. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!