Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehéz sportos férfiként találni extrém túlsúlyos nőt?
Két okból.
Egy, hogy általában a sportos sportosat keres.
Másik, hogy bár csúnyán mondva, "kategóriák" vannak, és emiatt egy túlsúlyos tudja, hogy az esetek 99%-ában labdába se rúghat egy sportos alak mellett.
Jóképűnek mondott?
Nem volt valami meggyőző!
Egyébként nem szokványos, azért!
Lényegében igen. Ezért. Én voltam kövér ( már lefogytam azóta). Abszolut kizártnak tartottam volna , hogy bejöhetek egy ilyen típusú pasinak, inkább azt gondolnám hogy gúnyolódni akarsz rajtam, megalázni, vagy fogadtál a haverjaiddal és ezért próbálod elhitetni velem hogy kedvelsz , de a komoly vonzalmat nem hittem volna el soha egy ilyen férfinak.
Szerintem a legtöbb nő így érzi, már aki nem képzel magáról túl sokat, képes felmérni, hogy hol helyezkedik el a " ranglétrán" a férfiaknál.
Valójában még most sem tudnám komolyan venni, ha egy ilyen férfi érdeklődést mutatna felém, pedig már normális a súlyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!