Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nehéz sportos férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz sportos férfiként találni extrém túlsúlyos nőt?

Figyelt kérdés
Hihetetlen,hogy egy sportos,jóképűnek mondott férfi a hatalmas idomokat kedveli? Hogy vonzónak tarthat egy kifejezetten kövér nőt?

2022. márc. 10. 17:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%

Két okból.

Egy, hogy általában a sportos sportosat keres.

Másik, hogy bár csúnyán mondva, "kategóriák" vannak, és emiatt egy túlsúlyos tudja, hogy az esetek 99%-ában labdába se rúghat egy sportos alak mellett.

2022. márc. 10. 17:47
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Én ma is láttam 10-et a tescoban. Nem olyan nehéz megtalálni őket.
2022. márc. 10. 17:49
 3/21 anonim ***** válasza:
57%
Az még hagyján! De túlsúlyos férfiként milyen nehéz sportos, feszes seggű, nagymellű nőt találni! Ha te azt tudnád!
2022. márc. 10. 17:51
 4/21 anonim ***** válasza:
39%

Jóképűnek mondott?

Nem volt valami meggyőző!

Egyébként nem szokványos, azért!

2022. márc. 10. 17:52
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Lényegében igen. Ezért. Én voltam kövér ( már lefogytam azóta). Abszolut kizártnak tartottam volna , hogy bejöhetek egy ilyen típusú pasinak, inkább azt gondolnám hogy gúnyolódni akarsz rajtam, megalázni, vagy fogadtál a haverjaiddal és ezért próbálod elhitetni velem hogy kedvelsz , de a komoly vonzalmat nem hittem volna el soha egy ilyen férfinak.

Szerintem a legtöbb nő így érzi, már aki nem képzel magáról túl sokat, képes felmérni, hogy hol helyezkedik el a " ranglétrán" a férfiaknál.

Valójában még most sem tudnám komolyan venni, ha egy ilyen férfi érdeklődést mutatna felém, pedig már normális a súlyom.

2022. márc. 10. 17:54
 6/21 A kérdező kommentje:
1-es:én vagyok az 1%. 2-es:duci,telt nőt sokat látni,de nekem a rendkívül kövér nők tetszenek.3-as: elhiszem,de azt nehezen hiszik el,hogy sportos férfi vagyok,s mégis nehezen találok nagyon nagy nőt.
2022. márc. 10. 17:55
 7/21 anonim ***** válasza:
Társkeresőn célozd meg őket. Van ahol alakra is lehet szűrni.
2022. márc. 10. 17:56
 8/21 A kérdező kommentje:
5-ös:biztos így van.Volt már rá példa,hogy nem hitte el nekem a extrém túlsúlyos hölgy/állítólag 175 kg volt/hogy tetszene nekem.Hiába bizonygattam,azt hitte,hogy ugratom.
2022. márc. 10. 17:58
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
8. Teljesen megértem hogy nem hitte el. Én 170kg is voltam régebben. Eleinte a páromnak se nagyon hittem el hogy szeret, pedig ő nem testépítő😂 5. Voltam.
2022. márc. 10. 18:02
 10/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok testépítő,csak sportos testalkatú./183 cm,88 kg/
2022. márc. 10. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!