Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várják el az elhízott, nem sportos, túlsúlyos nők is hogy a férfi sportos, izmos legyen?
Balázska!
Tipikusan az ilyen dagadt, csóró senkiháziaknak nem szokott jutni semmilyen nő, akik a náluk így is klasszisokkal jobb nők külsejét ekézik.
Húzd magadra a koporsófedelet, aztán forduljál be, az való neked.
"Te úgysem emiatt nem tudsz becsajozni, hanem azért, mert évtizedekkel többnek nézel ki a valós életkorodnál."
Na hazudj már, 31 vagyok, max. 40 nek nézek ki, de amúgy a legtöbben élőben 30 köré raknak.
Érdekes módon csak itt Gyiken írogatják nekem a nők hogy 40 50 évesnek nézek ki.
Azt hinné az ember hogy 30-ra belő a fejelágya az embereknek.
Én alapból nem vagyok egy nehézsúlyú ember. 55 vagyok vaságyastól, és férfi talán még sportos is. Nekem bejönnek a ducibb lányok is, és a végonyak is. Tetszett már 75 kilós lány is, és 45 kilós is.
Szóval nem hogy azt képzelik ezek a nők hogy kaphatnak sportos és izmos férfit, hanem bizony ők meg is kaphatják.
Itt az új év, pattintsd ki magad, térj át egészséges kajákra, sportolj, kondizz, ne igyál alkoholt, meg cukros üdítőket!
Pár hónap és meglátod milyen pöpec tested lesz! :)
Ragadni fognak rád a nők!
Nem kell majd itt ilyen kérdéseken morfondíroznod.
Egy nő aki 53 kg.
6: aztán hízok 10 kilót és elhagy a nő? mi ez a hülyeség...
Engem szeressen, ne a testemet.
Ha normális életmódod van, soha nem fogsz visszahízni.
Vagy mit gondoltál. lefogysz 60-ra a diéta miatt, és utána ehhetsz azt amit akarsz? Ne álmodozz picurkám.
A nagy része a táplálkozáson múlik!
Van egy olyan mondás is, hogy az vagy, amit megeszel! Rajtad múlik, hogy mit eszel meg. Ha sok "szemetet" akkor annak megvan az "eredménye". Ha nem is tudsz mindig edzeni, de a kajára odafigyelsz, az már fél siker! Főleg ha nem piálsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!