Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb vagy középkorú csajok szeretik jobban ha a férfinek van egy kis pocakja?
#79:
"Nyilván nem mutatom ki egy nő felé, hogy lenézem ha akarok tőle valamit"
Az ilyet úgy hívják, hogy manipuláció. Ezt is a csodás belső tulajdonságaid közé sorolod?
Igen, sejtem, hogy nem lesz mivel a nőket a külső érdekli csak így labdába se rúgok.
A manipuláció a mindennapok része , mindenki szerepet játszik , valaki kevésbé valaki jobban
De nem fogod fel, hogy a belsőd is egy utolsó, rakás sz.ar?
Inkább választanám az örök magányt, mint téged. Olyan szintű magányt, hogy úgy öregszem meg, hogy senkim nincs, és a szomszédok veszik észre, hogy büdös van, amikor már a legyek is szállják a hullámat. Inkább ez, minthogy beengedjek az életembe egy ilyet, mint te.
Ha hozzám mernél nyúlni, olyan agressziót váltanál ki, amire szavak nincsenek.
#84:
"mindenki szerepet játszik"
Én például nem, mert nekem a szerepjátszás óriási, fölösleges pszichés teher.
Azért annyiban a kérdezöt is meg lehet érteni, hogy ha kòrusban szapuljàk erre nem fog bàjos kedvesen reagàlni. Ettöl még lehetnek jò tulajdonsàgai.
Én írtam azt a vàlaszt miszerint tetszik a macis alkat. Nos az tényleg tetszik nem zavar a pocak,de az alkoholizmus az nagyon is zavarna.
De nem vagyok alkoholista ezt is csak rám aggatták
Nálam a túlsúly (vagyis a pocak) mindig is kizáró tényező volt, egyszerűen kevés dolog taszít annyira, ha a külsőt nézzük. Másrészt lehet én vagyok a felszínes, de tapasztalataim alapján egy túlsúlyos férfi nem fog túrázást, egész napos városnézést és hasonlókat élvezni, amik viszont nekem nagyon fontosak.
A húgom ellenben például szereti a mackós alkatot, úgy, hogy ő maga vékony.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!