Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb vagy középkorú csajok szeretik jobban ha a férfinek van egy kis pocakja?
Figyelt kérdés
30 éves vagyok , inkább az ilyen 20-25 év körüli csajok jönnek be , de azért az ilyen 30-35 évesből is vannak akik jól néznek ki ha rendbe tartják magukat , melyik rétegnek jön be jobban ha van egy kis pocak a férfin?2022. jún. 30. 16:06
101/128 anonim válasza:
nyilván az erős emberek is lusták... Sok köztük a dagadtnak itélt pocakos ember.. 150-500 kilók mozgatása is lustaság.. Meg alapjáraton egy pocakos ember is lehet nagy túrázó , hobbi focista csak xar kajákat eszik is a hasára rakodik le.
102/128 anonim válasza:
#101 valóban lehet egy nagyobb ember is aránylag aktív, de akkr becsmérlően nyilatkozik a biciklizésről, és kiemeli a légkondik mindenét IS, az valószínűleg nem közéjük tartozik.
Napi 5-6 sör + hétvégén egyik nap annyi, amennyi beléd fér bőven alkoholizmus. Még mindig. De igazából sz-ni bele, idővel jön majd a remegés is, nem kell aggódni. Tökéletes az út oda. Bár ki tudja. Mivel x ideje nem hagyod abba 2 napnál tovabb, simán lehet, hogy valójában már fizikailag is remegnél utána egy hét után 🤷🏼♀️
104/128 anonim válasza:
105/128 anonim válasza:
Csöcs is van rendesen. 😃A kérdező is kb. ilyen lehet, főleg napi pár sör mellett.
107/128 A kérdező kommentje:
Hát nem igazán vagyok ilyen szétfolyt mivel mint említettem komoly vázizmom van , nyilván ha valami nyápica férfi felszed ennyi súlyt akkor úgy néz ki mint a képeken az ilyen csöcsösök de akin annyi izom van mint rajtam és csak azon van egy kis plusz zsír meg egy kis pocak az máshogy néz ki
2022. júl. 1. 18:05
108/128 anonim válasza:
Írni mindent lehet. Bemondásra viszont senki nem hiszi el. Tehát annyit ér, mint semmit.
109/128 A kérdező kommentje:
Én tudom hogy nézek ki ez a lényeg
2022. júl. 1. 18:10
110/128 anonim válasza:
#109: akkor tulajdonképpen minek beszélgetsz velünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!