Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 33 éves nőhöz tényleg 50 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

33 éves nőhöz tényleg 50 éves férfi illik?

Figyelt kérdés
2023. aug. 8. 17:05
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
65%

#17 "akkor úgy megaláznám, ahogy csak hatalmamban állna"

Ugyan, miért süllyednél le a szánalmas szintjére?Ha te rendben vagy magaddal, nincs erre szükséged.Egy megvető röhögés bőven megteszi.

2023. aug. 8. 18:10
 22/66 anonim ***** válasza:
91%
Igen, mérnökök számolták ki.
2023. aug. 8. 18:35
 23/66 anonim ***** válasza:
21%

Itt úgy is a 30-as nők tobzódnak legtöbben, akik megsértődnek ezen.

És valamiért nem egy 50 éves, de 40-nek kinéző jóképű, magas, sportos felsővezetőt képzelnek el, hanem valami 50 éves, 60-nak kinéző csúnya alkesz gyári munkást direkt.

2023. aug. 8. 18:37
 24/66 anonim ***** válasza:
77%
Sosem láttam még jókèpű 50 éves fèrfit, de biztos rengetegen vannak egyèbkènt :D
2023. aug. 8. 18:44
 25/66 anonim ***** válasza:
89%

Az átlag nem elhízott ötvenes kb ilyen:

[link]

Átlag feletti George Clooney, Brad Pitt stb. De valjuk be, nem ilyenket látunk többségében az utcán.

2023. aug. 8. 18:57
 26/66 anonim ***** válasza:
87%
Nem.
2023. aug. 8. 18:57
 27/66 anonim ***** válasza:
71%
Dehogy
2023. aug. 8. 19:26
 28/66 anonim ***** válasza:
34%

Én egyetlen egy ötven éves,de negyvennek kinéző,jóképű,magas,sportos felsővezetőt ismerek jelenleg, nem is rúgnám ki az ágyamból!😉

A megfelelő élethelyzetben lenne is erre esély,de jelenleg nincs.

Egy másik illető szintén elég jól néz ki ötvenhez képest,szeretem,imádom,csak sajnos nem egészséges,sőt,nagyon beteg...

Én még negyven sem vagyok,a testem feszes,csinosan öltözködöm,szép az arcom,jó egzisztenciával rendelkezem-és megmondom őszintén,vagy ők, vagy senki...

Akire nekem szükségem lenne, egy normális,megbízható,jó kiállású érett férfi,ám azokból terem a legkevesebb.

2023. aug. 8. 19:40
 29/66 anonim ***** válasza:
93%
23) a magyar átlag ötvenes jóóóval közelebb áll a lefulladt, alkesz trotty kategóriához, mint a sármos felsővezető típushoz. Nézz meg bármilyen statisztikát: 40 fölött az EU-n belül itt kiugró arányban mindenki vedel, hízik, romon van a keringése, mentális egészsége, bőre, fogai, mindene. Egy átlag (tényleg átlag, nem sarkított extrém példa) magyar ötvenes pali minden, csak nem vonzó egy fiatal nőnek, akinek más lehetőségei is vannak.
2023. aug. 8. 20:17
 30/66 anonim ***** válasza:
38%

Durva,itt hogy leírják az 50es férfiakat. Aki átlépte ezt a kort húzza le magát a budin? Tény,hogy vannak lepukkantabb egyedek,ahogy nő is.

Én sok 50 feletti hapsit ismerek,semmi baj velük.Mondjuk én 39 vagyok,lehet már máshogy látom

2023. aug. 9. 06:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!