Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 éves nőhöz tényleg 50 éves férfi illik?
43
Na, akkor még jó is, hogy 3 évvel fiatalabb nálam a párom. :)
Én írtam az idézett választ.
Szórakoztatónak tartom, hogy egyeseknek marhára felháborító.
Először is, nem írom le az 50-es korosztályt, nem nézem le őket, DE hozzám iszonyatosan öregek lennének és kész. Olyan szinten tartom abszurdnak, hogy 20 (vagy akár 10-15) évvel idősebb pasassal legyek, hogy aki ennyi idős létére próbálkozik nálam, annál arra következtetek, hogy van benne némi gátlástalanság, rosszabb esetben arcátlanság, arrogancia (a bepróbálkozás stílusától függ, hogy melyik). De semmiképp nem gondolnám, hogy szerény, személyiségileg rendben van, egészséges a párkapcsolatokhoz való hozzáállása, és a szeretet vezérli. Persze van erre is esély, úgy valahol 1% alatt. :)
Ha normális stílusban próbálkozna be, akkor simán csak visszautasítanám száraz, egyértelmű, de nem sértő stílusban.
Ha viszont érzem az arroganciát, netán még a tudtomra is adja, hogy 30-as nőként nekem már "lejt a pálya", szóval örüljek, hogy neki kellenék, akkor áll az, amit leírtam, és nem hiszem, hogy ezzel bármi probléma lenne.
Semmilyen "carpe diem" életfilozófiám nincs, nem árad ilyesmi a kommentemből.
Nem vagyok "behozhatatlan késésben" önmagammal szemben. 10 éve van egy társam, akivel szeretjük egymást és korban, élethelyzetben is összeillünk. Összejöttünk fiatalon, és lépésről lépésre haladtunk. Kezdtük a kicsit tini stílusú, lángoló szerelemmel, az egyetem melletti találkozgatásokkal, egymás felfedezésével. Aztán jöttek a közös balatoni nyaralások, egyre több találkozás és közös program egymás családjával. Majd jött az egyetem befejezése, majd az első munkahely, mint mérföldkő. Jöttek a tervezések azt illetően, hogyan fonódjunk össze anyagilag is, hogyan teremtsük meg a közös életünket. Aztán jött a gyűjtögetés, majd a közös lakás és az összeköltözés, háziállatok. Aztán a közös kassza, közös megtakarítás, további tervezgetések. Aztán lánykérés. Eközben pedig változatlanul ott a szerelem, szeretet, csak sokkal érettebb és bombabiztosabb formában, mint az elején.
A "hedonizmusnak" közösen engedünk, amikor csak lehet.
A feszes testemben és bőrömben sok energiám és munkám van, szóval annyit "önkéjelgek", amennyit akarok. De ha már itt tartunk, akkor a párom szerintem többet kéjeleg a feszes testemen. :)
Az öregedés problémája mindkettőnket érinti, érinteni fogja. Mint ahogy mindenkit. Értelmes, tartós, akár életre szóló kapcsolatra alkalmas ember ezt elfogadja, éppen ezért nem hajt nála 20 évvel fiatalabb emberre.
Erről jut eszembe, mikor egy egyedülálló férfi ismerősömnek ajánlottam figyelmébe egy masik nő ismerősömet, a férfi 65 a nő 46 éves volt akkor, a férfi erre azt felelte nekem "de hát az már egy öregasszony".
Mindenki vonja le belőle a tanulságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!