Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 33 éves nőhöz tényleg 50 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

33 éves nőhöz tényleg 50 éves férfi illik?

Figyelt kérdés
2023. aug. 8. 17:05
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
89%

30) mérhető statisztikai tény, hogy a magyar lakosság, azon belül is főleg a férfi fele siralmas fizikai és mentális állapotban van 40-50 fölött, ez nem rosszindulat kérdése.

De őszintén belegondoltam a példa kedvéért: az amúgy itthoni átlagnál kedvezőbb környezetemben (Bp, bankszektor) egyetlen egy férfit tudnék mondani ebben a korcsoportban, akit talán el tudnék képzelni. Más közegben, pl a szülőfalumban abszolút nullát.

De ha a 'külsőségeket' le is számítjuk, mégis mi a tökömért választanék olyan párt 30 évesen, aki már középkorú is elmúlt és az apám is lehetne? Mi közös lenne bennünk?

2023. aug. 9. 07:39
 32/66 anonim ***** válasza:
70%

Én 32 voltam amikor rám nyomult egy 45 éves munkatársam.

Nem örültem neki.

Mert hát neki éppen nem volt senkije. Én meg munkahelyre a munka miatt járok, nem hirdetem fennhangon, hogy na oszt van e valakim v nincs.

Bár volt olyan bunkó aki azt is megkérdezte hogy mikor szoktam k.flkni.

Szánalmas.

Most vagyok 34.

2023. aug. 9. 10:18
 33/66 anonim ***** válasza:
21%

Elég hányinger sok itt megmutatkozó 30+-os nő mentalitása. Én elfogadom, hogy sokaknak nem megfelelő korú egy 50 éves férfi, de lehetne kulturáltabban, empatikusabban és intelligensebben is fogalmazni. A kedvencem ez:

"Most 32 évesen vagyok eddigi életem során a legcsinosabb, legsportolosabb, legboldogabb, az öregedés pedig semennyire sem látszik még rajtam. Konkrétan körberöhögnék egy 50-es fószert, ha próbálkozna nálam, és ha még vergődne is, hogy fiatalabbnak úgysem kellek majd, mert eljárt felettem az idő, vagy bármi hasonló, akkor úgy megaláznám, ahogy csak hatalmamban állna."

Gyomorforgató ez a gondolkodás!

Mégis mit képzeltek magatokról? Azt hiszitek örökké tart a szépségetek és a gondtalan hedonista hétköznapok? A kommentek többségéből az önteltség és a carpe diem életfilozófia árad. 30+ évesen tényleg a legjobb korban van az ember, de láthatóan nem is tudjátok, milyen rövid ideig tartanak ezek a napok, önfeledten élvezkedtek, mintha nem lenne holnap! Jó eséllyel a legtöbbőtök már most is behozhatatlan késésben van önmagával szemben, csak még nem látja a felhőket.

Vonzóbbak lennétek, ha a "feszes a bőröm" önkéjelgés mellé némi szerénység és kedvesség is társulna.

2023. aug. 24. 20:51
 34/66 anonim ***** válasza:
91%
Nem esett le, hogy nem akar egyikük sem vonzó lenni számodra?
2023. aug. 24. 21:05
 35/66 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem a gúnyos kommentek oka egyszerűen az lehet, h mostanában gyanúsan sok kérdés születik 50 éves férfiakba szerelmes fiatal nőkről itt a gyakorin. Ennek az ellenhadjárata az tiltakozás amit látni vélsz. Vagyis ha esetleg valaki tévesen azt hinné, hogy az ötvenesek az új negyvenesek, akkor nagy tévedésben vannak.
2023. aug. 25. 08:39
 36/66 anonim ***** válasza:
75%
Az is hányinger, hogy ötvenes pasik bepróbálkoznak rendszeresen tiniknél, huszonéveseknél is. Mert nekik jár...
2023. aug. 25. 09:32
 37/66 anonim ***** válasza:
84%

Nem, általánosságban egyáltalán nem illik hozzá, kb ugyanannyira nem, mint egy 33 éves pasihoz egy 50 éves nő. De az a pasi valamit nyújtani tud neki, amit te nem, és az kompenzálja a szemében azt a + 17 évet is...ezért inkább őt választotta. "nem úgy közeledett" , hát, érted, te tudod, hogy ez mit jelenthetett, szándékosan nem írok közhelyeket, amik első körben az ember eszébe jutnak ilyenkor :D Majd megtapasztalja, hogy másban sem olyan az

50 éves, mint a korabeli. Ennyi.

2023. aug. 25. 10:08
 38/66 anonim ***** válasza:
32%
Nem.
2023. aug. 25. 11:42
 39/66 anonim ***** válasza:
90%
Nem akarok ezen vitatkozni, de nőként pont azt látom, hogy a férfiak vannak eltájolva magukat illetően. Szinte az összes fiatal és vékony nőt akar, a 10 dioptriás, kopasz, lógóhasú 50 es is.
2023. aug. 25. 12:12
 40/66 anonim ***** válasza:
0%

Fiatal nobol tobb van, mint lapatallu, kigyurt bankar/mernok pasibol :)

39F incel

2023. aug. 25. 12:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!