Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 éves nőhöz tényleg 50 éves férfi illik?
30) mérhető statisztikai tény, hogy a magyar lakosság, azon belül is főleg a férfi fele siralmas fizikai és mentális állapotban van 40-50 fölött, ez nem rosszindulat kérdése.
De őszintén belegondoltam a példa kedvéért: az amúgy itthoni átlagnál kedvezőbb környezetemben (Bp, bankszektor) egyetlen egy férfit tudnék mondani ebben a korcsoportban, akit talán el tudnék képzelni. Más közegben, pl a szülőfalumban abszolút nullát.
De ha a 'külsőségeket' le is számítjuk, mégis mi a tökömért választanék olyan párt 30 évesen, aki már középkorú is elmúlt és az apám is lehetne? Mi közös lenne bennünk?
Én 32 voltam amikor rám nyomult egy 45 éves munkatársam.
Nem örültem neki.
Mert hát neki éppen nem volt senkije. Én meg munkahelyre a munka miatt járok, nem hirdetem fennhangon, hogy na oszt van e valakim v nincs.
Bár volt olyan bunkó aki azt is megkérdezte hogy mikor szoktam k.flkni.
Szánalmas.
Most vagyok 34.
Elég hányinger sok itt megmutatkozó 30+-os nő mentalitása. Én elfogadom, hogy sokaknak nem megfelelő korú egy 50 éves férfi, de lehetne kulturáltabban, empatikusabban és intelligensebben is fogalmazni. A kedvencem ez:
"Most 32 évesen vagyok eddigi életem során a legcsinosabb, legsportolosabb, legboldogabb, az öregedés pedig semennyire sem látszik még rajtam. Konkrétan körberöhögnék egy 50-es fószert, ha próbálkozna nálam, és ha még vergődne is, hogy fiatalabbnak úgysem kellek majd, mert eljárt felettem az idő, vagy bármi hasonló, akkor úgy megaláznám, ahogy csak hatalmamban állna."
Gyomorforgató ez a gondolkodás!
Mégis mit képzeltek magatokról? Azt hiszitek örökké tart a szépségetek és a gondtalan hedonista hétköznapok? A kommentek többségéből az önteltség és a carpe diem életfilozófia árad. 30+ évesen tényleg a legjobb korban van az ember, de láthatóan nem is tudjátok, milyen rövid ideig tartanak ezek a napok, önfeledten élvezkedtek, mintha nem lenne holnap! Jó eséllyel a legtöbbőtök már most is behozhatatlan késésben van önmagával szemben, csak még nem látja a felhőket.
Vonzóbbak lennétek, ha a "feszes a bőröm" önkéjelgés mellé némi szerénység és kedvesség is társulna.
Nem, általánosságban egyáltalán nem illik hozzá, kb ugyanannyira nem, mint egy 33 éves pasihoz egy 50 éves nő. De az a pasi valamit nyújtani tud neki, amit te nem, és az kompenzálja a szemében azt a + 17 évet is...ezért inkább őt választotta. "nem úgy közeledett" , hát, érted, te tudod, hogy ez mit jelenthetett, szándékosan nem írok közhelyeket, amik első körben az ember eszébe jutnak ilyenkor :D Majd megtapasztalja, hogy másban sem olyan az
50 éves, mint a korabeli. Ennyi.
Fiatal nobol tobb van, mint lapatallu, kigyurt bankar/mernok pasibol :)
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!