Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Férfi olvasók. Melyek azok a külső tulajdonságok, melyek miatt elutasítotok egy nőt?
A kövérséget most ne vegyük bele. Nyilván az igénytelenség sem jó pont. De ezen kívül mi az ami már taszító lenne?
Összejönnétek e mondjuk Mosolykával?
Vagy Libby Hufferrel? Esetleg azzal a nővel aki nem tud egyáltalán hízni?Lizzie Velásqueznek hívják,ha minden igaz.
Tudom ezek kirívó esetek,de a kövéreken kívül más csúnya nők is vannak.
Nagyjából felesleges,de szavazást is tettem hozzá, ki az akivel el tudnátok képzelni.
Nem, nem jönnék össze.
Nyilván az egészség egy fontos szempont a párválasztásban.
A testi fogyatékosságok közül például a hallással kapcsolatos dolgok nem zavarnának, van egy ismerősöm, akinek térd alatt hiányzik a lába, de teljes életet tud élni, sportol, utazik, túrázik, ezzel is meg tudnék barátkozni.
De az olyan szintű fogyatékosság, mint Mosolyka, vagy az annyira eltorzult test/arc, mint a másik kettő nekem már sok lenne
ps: nyilván más, ha az ember kedvese menet közben betegszik meg, de kapcsolatot nem kezdenék velük.
jah! és most persze mindenki 0%-ra fogja értékelni a hozzászólásom, mert ugye attól jó ember valaki, ha közli, hogy neki csak a belső számít, egyikkel sem lenne baja, ha kedves, jó fej.
Aztán miután megveregette a saját vállát, hogy ő milyen jó ember, hogy felülemelkedik a testi problémákon visszamegy az átlag feletti párjához, mert neki mégiscsak az jött be
Amúgy miért lenne örök magány a részük?
Én átlag ember vagyok, nem túl szép, nem túl ronda. Hasonló átlag emberekkel randiztam világ életemben.
Nekik pedig nyivlán olyan társuk lesz, aki hasonló gondokkal küzd az életben. Ettől nem kell magányosnak lenni, találhat olyan társat, aki hasonló, mint ők, csak férfiben
"akinek térd alatt hiányzik a lába"
És ha térd felett, combközépnél amputálnák, akkor már nem jöhetne szóba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!