Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik későn találtak párra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik későn találtak párra, azok hogy élték meg? Milyen a kapcsolat?

Figyelt kérdés
2023. aug. 6. 16:40
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Hamar kiszeretett belolem megis csalt. Azota megint egyedul vagyok soksok eve. Pedig fiatalkoromba mondtak keson talalok part de az nagyon fog szeretni es sokaig megmarad. Nagy lofaszt
2023. aug. 6. 16:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Nekem is ezt hajtogatják, hogy minél idősebb vagyok, annál nagyobb az esély rá, hogy jót fogok ki. De most félek, megmondom az őszintét.
2023. aug. 6. 17:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem torvenyszeru en bebuktam.
2023. aug. 6. 17:04
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
32 voltam mikor összejöttem a párommal. Nagyon jó a kapcsolat. Ha minden jól megy (anyagilag), akkor jövőre összeköltözés és esküvő.
2023. aug. 6. 17:47
 5/8 A kérdező kommentje:
És addig nem is volt senkid?
2023. aug. 6. 18:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Minel idosebb valaki, annal nehezebb korabeli egyedulallot talalni.
2023. aug. 6. 19:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, minnel idosebb az ember annal tobb az elvaras annal nehezebb+25+ osan mar az ember csalados vagy elettarsiba van.
2023. aug. 6. 19:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anyukám mindig azt mondta, hogy valakinek én leszek a szeme fénye. Még várok az igazira bár már elmúltam 53.
2023. aug. 7. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!