Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szegényebb családból származó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szegényebb családból származó lanykent találtatok magatoknak olyan férfit aki ezt el tudta fogadni? Fiúk őszintén mi a véleményetek erről? Tudom sok a feltételezés hogy nem ez határozza meg, viszont aki benne van az tudja, hogy valamennyire mégis.

Figyelt kérdés

2021. márc. 13. 14:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
De ha saját magadat eltartod, már fölemelkedtél arról az anyagi szintről (például továbbtanulással), amilyenben a család volt, amelyben nevelkedtél, akkor miért lenne probléma a származás, kérdező?
2021. márc. 13. 14:49
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Egyetemen pl elég sok a kereszteződés. Én csóróbb családból származó férfi vagyok (a szüleim ketten együtt 400 ezret se keresnek vidéken), de egyetemen ismertem meg a barátnőmet, akivel 6 éve együtt vagyunk. Az apjának több lovardája van, a szüleinek közös társasház kezelő vállalkozása van és korábban 3-an laktak egy 5 szobás, emeletes (!) lakásban.
 3/11 anonim ***** válasza:
69%
Egy rendes férfinak mindegy milyen családból származol, akkor is szeretni fog és boldoggá akar tenni majd :)
 4/11 anonim ***** válasza:
50%

Egy lány lehet nagyon szegény is, az sosem gond. Még népmesékben is a szép lány mindig a szegény lány.

Többet számít kedves vagy-e, művelt vagy-e, hány kg vagy.

Ha ezek rendben vannak, lesz pasi bőven.

2021. márc. 13. 14:58
 5/11 anonim ***** válasza:
80%

Alapvetően nagyon csóró családból származom, gyerekkoromban a napi betevő is gondot jelentett. Szerencsére sikerült kitörnöm belőle, lediplomáztam, most saját lakásom van. Tapasztalatom szerint vonzó is lehet a férfiak számára, ha jelentősen tudsz fordítani az életeden, és nem a családod szegénysége határoz meg.

A párom is mindent magának teremtett meg, és én nagyon tisztelem ezért. Az első barátom családja elég tehetős volt (én 18, ő 22), én meg nagyon rossz anyagi helyzetű, de ez sosem jelentett gondot. Minden kapcsolatomban nyilvánalvalóvá tettem, hogy nem akarok kitartott vagy mínuszban lenni (pl. ajándékozást illetően), sokáig még egy doboz csokit is nehezemre esett elfogadni, ha nem tudtam viszonozni (gyerekkoromban sokat kéregettünk...). Te hány éves vagy? Idővel szerintem rájössz, hogy nem számít, honnan jöttél, csak az, hova tartasz, és mit akarsz elérni.

2021. márc. 13. 15:05
 6/11 anonim ***** válasza:
46%
Mi a szr nem tetszett az előző hozzászólásomban?
2021. márc. 13. 16:09
 7/11 anonim ***** válasza:
4%
Sajnos én azt vettem észre, hogy aki szegény, csóró, az általában igénytelen proli is, maga is, meg a környezete, ahol él. Ez az igazság.
2021. márc. 13. 16:49
 8/11 anonim ***** válasza:
40%

Nem érdekelne az anyagi háttere vagy, hogy mit dolgozik. Nekem a szerelem az első.

19/F

2021. márc. 13. 22:18
 9/11 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem amennyire tudod, próbáld meg ezt a gondolatot/félelmet nem erősíteni magadban. Ha valaki szeret, akkor ez nem lehet akadály. Viszont biztos vannak olyanok is, akiknek számítanak az ilyen dolgok. Csak őket nem te érdekled.
2021. márc. 14. 20:32
 10/11 anonim ***** válasza:
33%
Lehet szegény, csak dagi ne legyen....
2021. ápr. 9. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!